22. toukokuuta 2010

Lovely York

Huh hutinaa! Tämän viikon olen ollut työmatkalla Yorkissa Englannissa isomman ryhmän kanssa, ihastellut keskiaikaista kaupunkia, syönyt fish and chipsiä, nähnyt musikaalin The Wizard of Oz sekä muutaman muun näytelmän ja nauttinut englantilaisesta oluesta. Hetkittäin matka ei edes tuntunut työmatkalta, mutta uupumus on kova. Englannissa kesä oli jo todella pitkällä, luonto kukki ja hellettä piisasi. Kuuluisaa englantilaista sadetta emme tavanneet koko viikon aikana ;)

Englantilainen ruoka oli kyllä niin rasvaista ja suolaista, että silmäpussit sai saman tien ja nestettä kertyi. Mutta nyt takaisin omaan ruokavalioon, paljon tuoretta, kasviksia ja hedelmiä, kylläpä niitä tulikin jo ikävä!

Rentouttavaa viikkistä ja nauttikaa auringosta! Muistakaa kuitenkin suojavoiteet ;)

4 kommenttia:

 1. Voih, tuonne tahtoisin minäkin!

  VastaaPoista
 2. Ihania kuvia! Kiva kun olet taas maisemissa :)

  VastaaPoista
 3. Suosittelen kohdetta lomamatkalle, oikein oli romanttinen paikka. Keskiajalta peräisin olevat rakennukset ja koko kaupungin kiertävä muuri olivat sanoinkuvaamattoman kauniita.. Harmi, kun oli noita työkiireitä, ettei ehtinyt enempää ihastella ;)

  VastaaPoista
 4. Mä niin tykkään Englannista.. sen arkkitehtuurista ja kaikesta. Harmi että mies ei sitten millään tahtoisi sinne koskaan lähteä. Joskus vielä pakotan... =D Vanhimman tytön kummi asuu Nottinghamissa ja on ollut puhetta että jospa tyttö menisi sinne joku kesä lapsia vahtimaan.. sitten miehen on ihan pakko mun kanssa tyttö sinne saatella!!! Sitä odotellessa ihailen paikkoja vaan kuvista... nämä sinun kuvauskohteet on siis niin ihania!!!

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.