12. toukokuuta 2010

Neljän ruuhkaa..

Huokaus jos toinenkin pääsi tämän tytön huulilta, kun 15 minuutin työmatkaani sain tänään kulumaan 70 minuuttia. Onneksi aurinko paistoi ja huominen lomapäivä siinsi mielessä. 

Autossa istuessani pohdin, kuinka pitkälle pääsisin tuossa ajassa.. Olen nimittäin haaveillut jo jonkin aikaa omasta pienestä rintamamiestalosta, jonka pientä pihamaata saisin koko kesän laitella, saunoa omassa saunassa, istua omassa pihakeinussa, kulkea narisevilla lankkulattioilla.. Huoh! Ehkäpä, ehkäpä joku päivä, kunhan raaskin pääkaupunkiseudun taakseni jättää ;)
Sitä ennen nautin täysin siemauksin omasta pienestä parvekkeestani ja kukkien väriloistosta siellä! Taidankin ottaa tuon kahvikupin ja lähteä nauttimaan ilta-auringosta ja linnunlaulusta tuonne kukkien sekaan!


Tuo puutarharyhmä kutsuu kesäisin kahvikupposelle kirjan kanssa. Pihamme vaahterat ja koivut varjostavat kivasti lukijaa.
Voi kunpa nämä rucolatkin saisi vihdoin keittiön ikkunalaudalta parvekkeelle.. Mutta toisaalta, niitä on niin kiva napsia ruokaa laittaessa ;)
Toivottavasti ehdit tänään edes hetken nauttia auringosta kasvoillasi!


1 kommentti:

  1. Voi ehdittiin! Ihanaa, ja miten lämmintä!

    Kyllä se rintamamiestalo vielä toteutuu kun jaksaa haaveilla :)

    VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.