3. kesäkuuta 2010

Loman odotusta

Kuinka nämä päivät ennen lomalle jäämistä ovatkin niin pitkiä ja täynnä tohinaa.. Ja iltaisin on niin puhki ja poikki, ettei jaksa kuin sohvalle heittäytyä. Mutta ajatus alkavasta lomasta saa silti hymyn huulille ja kireyden katoamaan. Kesälomasuunnitelmiakaan en ole ehtinyt tässä kiireessä tekemään, mutta vielähän tässä ehtii. Ei pidä siitäkään stressiä ottaa ;)

Tämä loma hiipii joka kesä hiljalleen, tulee hieman yllätyksenä, miellyttävänä sellaisena.


Tänä kesänä en aio:

kiirehtiä
stressata

kiitää tiukkojen aikataulujen mukaan

jättää kissoja pitkiksi ajoiksi hoitoon
 
Tänä kesänä sen sijaan aion:

lukea monta kirjaa (ensiksi käsittelyyn pääsee Sofi Oksasen Puhdistus)

neuloa jotain kaunista

tehdä pitkän vaelluksen yksin Lapissa

viettää aikaa ystävien ja perheen kanssa

pyöräillä 

juosta talonäytöissä
Näistä on minun kesäni tehty, miltä sinun kesälomasi näyttää? Kaikille ihanaa ja rentouttavaa kesälomaa, minulla enää kaksi aikaista aamua ja sitten lomille lomps!


4 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihanalta, lomasi!

  Kotiäidin kesään sisältyy muutto, ja sitten naatiskelua, sisutstusta, käsitöitä, remppaa ja jätskiä, mansikoita PALJON :)

  VastaaPoista
 2. Oi mitä ihania suunnitelmia! Etenkin tuo yksinäinen vaellus Lapissa, ihan unelmajuttu!!

  Mulle lasten kesäloma ei nyt varsinaista lomaa ole.... aina syksyllä jo oottaa että alkais koulu, alkais arki. Kun neljä mukulaa temuaa nurkissa (tappelemassa...) niin siitä on loma kaukana.

  No, mutta.. on sitä kuitenkin lomaa mullakin, kokonaiset neljä viikkoa, tosin jaettuna kahteen pätkään. Vaan eiköhän se mene kotona rempaten. Meillä on esikoisen rippijuhlat 1.8. ja sitä ennen pitäis tehdä ihan kauheesti kaikkee että kehtaa sukulaiset päästää tänne...

  Toivon silti että kesään ja lomaan kuuluu myös paljon ihania päiviä, kun pyykki liehuu auringossa ja tuulessa kuivumassa (minusta se on yksi ihanimmista asioista kesässä!).. ja kun voi mennä koirien kanssa lenkille ja on vielä illallakin lämmin.. Toivoisin myös saavani paljon mansikoita, ja jätskiä nyt syön kilotolkulla varmasti.

  Ihanaa lomaa sinulle!

  VastaaPoista
 3. Minä aion tänä kesana elää lasten ehdoilla. Ja juosta niissä talonäytöissä :D

  Huomenna nähdään, talonäytössä ;)

  VastaaPoista
 4. Minä unohdin ihan kokonaan nuo mansikat ja jäätelön, niitä pitää myös lomassa olla.

  Remppa ja muutto kuulostaa loistavalta tavalta viettää loma, minä vielä juoksen niissä talonäytöissä, ehkä tätäkin lykästää ja pääsee remppaamaan ja muuttamaan ;)

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.