23. kesäkuuta 2010

Suuria muutoksiaNyt on koti myynnissä. Haikein mielin loppujen lopuksi sen myyntiin laitoin. Vaikkakin se oma talo lapsuuden maisemissa unelmissa jo siintää, niin silti jäähyväisten sanominen omalle pikkupesälle on vaikeaa.
Olen lohdutellut itseäni, että seuraavasti kodista teen samanlaisen, suuria valkoisia pintoja, puulattiaa, väriläiskiä siellä täällä.Ja olenhan siellä minä. Ja hurmuriherrat. Ja mikä parasta, sisko ja siskon perhe lähellä. Sekä se oma piha. Sitä minä kovasti jo odotan.

Yhtä odotteluahan tämä kesäloma taitaa olla, mutta jännityksellä odotan jo syksyä ja uusia tuulia. Järvituulia merituulen sijaan ;)


6 kommenttia:

 1. Peukut ja varpaat pystyssä jänskätään mukana :)

  VastaaPoista
 2. Kauniilta näyttää kodissasi! Ymmärrän hyvin haikean mielesi, kotiin kiintyy aina. Mutta varmasti uudesta kodista tulee rakas ja sekin kuulostaa kivalle että siskosi perheineen asuu lähellä.
  Pidän peukkuja että kaikki menee toivomallasi tavalla!

  VastaaPoista
 3. Myös täällä peukut ja varpaat pystyssä! Ihanalta näyttää kodissasi, mutta myös unelmiesi koti kuulostaa hyvältä.

  Mie muutin juuri pari kuukautta sitten lähemmäs omaa perhettäni, melkein veljeni naapuriin. Elämä on nykyään ihan eri tavalla luksusta, kun ne kaikkein rakkaimmat ihmiset ovat aivan lähellä. :)

  VastaaPoista
 4. Oi, onko sulla jo uusi koti jossain oottamassa? Onnea tulevaan!!!

  VastaaPoista
 5. Kiitos peukuista ja varpaista, niitä tarvitaan! Uutta kotia olen etsiskellyt, mutta en ole vielä uskaltanut tehdä tarjousta. Annetaan tämän pikkupesän ensin löytää uusi omistaja.

  Kyllä olen silmäillyt sellaista ihanaa vanhaa puutaloa. Oikeastaan olen sisustanutkin sen ajatuksissani ;)

  VastaaPoista
 6. Toivottavasti haaveesi toteutuu uuden kodin suhteen!!

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.