7. kesäkuuta 2010

Ajatukset vielä töissä..


.. sillä viimeiset työpäivät olivat vaan niin mukavia! Yhden päivän vietimme retkeillen maalaismaisemissa, makkaraa paistaen, iloisesti höpötellen ja menneitä muistellen. Haikeissa tunnelmissa jäin siis lomille. 
Tänään ehdin jo hieman ulkoilemaan järvimaisemissa, ihana auringon paiste, mutta mihin se lämpö hävisi? Huulet sinisinä sai hellehaalarissa pimu istua rannalla ;) 

Ihanaa päästä lomasuunnitelmien kimppuun ja ensimmäistä olen jo alkanut toteuttaakin, vajaat sata sivua sain jo kahlattua ja on aika addiktoiva teos. Päätimme kirjapiirissämme lukea Puhdistuksen, koska se on kahminut niin paljon eri palkintoja. En voi muuta kuin suositella, Sofi Oksasen tyyli puree ainakin minuun.Kaikille oikein mukavaa aurinkoista viikkoa! Täällä kesää huhuillaan takaisin, kuuleeko kesä?


3 kommenttia:

 1. Mikä se tuollainen työ on missä pääsee ulkomaille ja makkaran paistoon.. =D Kelpais mullekin!

  Mutta nyt sulle ihanaista lomaa!! Kyllä se lämminkin sieltä tulee.. pakko, ens viikolla alkaa mulla loma. =D

  Ihania kuvia, etenkin tuo laiturikuva.

  VastaaPoista
 2. Ihanaa lomaa sinulle! Kyllä se kesä loppuviikosta kuulee...

  VastaaPoista
 3. Ihanaista tohinalomaa lasten kanssa teillekin Heli ja Helena, säät toivottavasti alkavat hiljalleen lämmetä! Voi kun minäkin voisin viettää sitä jo omalla pihalla..

  Toisaalta nämä harmaat päivät saavat kodin säihkymään, ihanaa aloittaa loma Tolun tuoksussa! Ja kisut kehräävät kilpaa, kun mamma viihtyy kotona ;)

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.