6. tammikuuta 2015

Askon alesta

Kello ei ollut ainoa aleostos Askosta, mukaan lähti myös päiväpeitto. Kauniilla kuviolla oleva puuvillainen. Sen rinnalla vanha kirkkaanvalkoinen näytti aika kolkolta ja mielelläni laitoin valkoisen odottelemaan kesää ja petasin uuden kauniin alelöytöni sänkyyn (ja silittämättä tietenkin, heh..)


Tänään on ollut peittojen, tyynyjen, petareitten ja patjojen ulkoilupäivä, näinä päivinä puhtaiden ja raikkaiden petivaatteiden väliin on ihana käydä illalla nukkumaan. Myös me pojan kanssa nautittiin tänään pakkasista pulkkamäessä, olipas suhteellisen rapsakka pulkkailukeli, -22 astetta.. Poskiin tuli puna, varpaat jäätyivät ihan täysin ja pylly on kolhuilla, mutta hauskaa meillä oli. Vielä kun mäkeä oltiin laskemassa isommalla porukalla, niin samalla hoitui höpöttelyt, liikunnat ja mukavat tulevan suunnittelut.

Illan taidan kuluttaa kirjaan syventyen sohvalla, seurana joko Pauliina Rauhalan Taivaslaulu tai Riikka Palon Jokapäiväinen elämämme. Ja tuijottaa takkaa. Ehkä pääsen myös leikkimään hieman, tuo pienempi kaveri tuskin syventyy kirjaansa koko illaksi.. ;)

2 kommenttia:

  1. Tosi kaunis! Onkohan toi se sama mikä roikkui siinä alepuolen seinällä ilman mitään hintaa tai lappua,niin korkeallakin mulle ettei päässyt edes hipelöimään. Muistan ihailleeni sitä miettien, että mikähän se sitten oikein on :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikö olekin? Nämä oli kassojen jälkeen vasemmalla mattojen luona, mäkään en olisi huomannut, ellei ystävä olisi jäänyt hipelöimään. Onneksi jäi. :)

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.