8. helmikuuta 2015

Uusi makuuhuone

Aikuisten makuuhuoneena on ollut aina talomme suurin huone ja pojan huone on ollut yläkerran pienempi huone, oikeammin aula. Jo pitkään lapsen huone on pursunut lelua ja leluja on ollut enemmän olohuoneessa kuin omassa huoneessa. 


Vihdoinkin sain miehen suostumaan makuuhuoneiden vaihtoon ja muutama viikko sitten kannoimme tavarat uusiin huoneisiinsa. Meille aikuisille riittää, että huoneeseen mahtuu sänky ja Malmit ja ne me saimme oikein hyvin mahtumaan. Lapsen lähestulkoon kaikki lelut mahtuivat telttaa myöten uuteen huoneeseen ja jäi ihanasti tilaa leikkiäkin. Yllättävän paljon tuo pieni on muuton jälkeen leikkinyt omassa huoneessaan, vaikkakin olohuone on leikkipaikkana hyvä numero kakkonen. Leluja on edelleen alakerrassakin, mutta vain muutama laatikollinen.


Eikä haittaa ollenkaan, että meidän uuteen makuuhuoneeseen paistaa aamuaurinko. Vielä siitä ei  ole päässyt nauttimaan tällainen aamunaikainen, mutta muutaman kuukauden kuluttua varmasti pääsee heräämään ihanaan valoon. Sähkömiestä myös odotamme vetämään sähköt yläkertaan, jotta saisimme molempiin huoneisiin kattolamput. Nyt valonlähteinä toimivat pöytälamput.


Vielä makuuhuoneeseemme tarvitaan verhotanko ja verhot. Pojan huoneessa verhona oli kappaverho, mutta nyt taidan vaihtaa kapan pitkiin verhoihin, joiden väriä vielä hieman pähkäilen. Verhotangon pidikkeet vain ovat hukkuneet syksyisen maalausurakan jälkeen, joten tänään on pakko ryhdistäytyä ja lähteä varastoja koluamaan. Mietin aina välillä, että miten ihmeessä sitä ennen on jaksanut puurtaa ja laittaa kaiken samantien valmiiksi, kunnes tajuan, että kyllähän sitä aikaa oli runsaasti ennen tuota lasta ja miestä, heh. Nyt kaikki tuntuu jäävän puolitiehen tai ainakin lähes valmiiksi - joku tarvitsee aina johonkin jossakin. No, väliaikaistahan tämä on. :)

Nyt lenkille, on aivan ihana tuuli ja tuiverrus ulkona!


4 kommenttia:

 1. No nytkö se tapahtui? Saatkin illalla kierrättää ympäri :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vihdoinkin tapahtui! Onhan tätäkin jo tovi suunniteltu..

   Poista
 2. Voi kuinka lohduttavaa, muillakin jää hommat kesken, puolitiehen tai (pitkäään) harkintaan... 😊 Kivalta näyttää! 👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kuule, ja mua lohduttaa, että tämän asian kanssa painii toisetkin kanssasisaret! 😉 Kiitos Riina!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.