27. helmikuuta 2015

Se makuuhuone

Kuukauden päivät makuuhuoneemme ehti olla yläkerran aulassa ja siinä ajassa tajusin, ettei se ihan ehkä toimikaan. Alunperin toiveeni on ollut, että aikuisten makuuhuone olisi alakerran pikkuhuoneessa ja koko yläkerta olisi lapsen valtakuntaa. Mies vaan ei suostunut kantoprojektiin, alkaa kai välillä jo vähän väsyä näihin mun rymsteerauksiin.. No, ongelma ratkesi sillä, että sisko tuli kylään miehen ollessa pelaamassa. Me mimmit purettiin sohva ja sänky ja vaihdettiin ne päittäin. Sänky ei mahtunut osinakaan meidän kapeasta portaikosta, mutta onneksi tuo mun siskoni on niin kätevä käsistään, että hujauksessa oli meidän kaiteet porattu irti ja sänky saatiin kuljetettua alakertaan.

Olen enemmän kuin tyytyväinen lopputulokseen. Lopputulos miellyttää silmää suuresti. Pikkuhuone on ollut aina huone vailla mitään funktiota, enkä ole saanut sitä oikein mielekkääksi sisustettuakaan. Mutta nyt on mieleinen! Uusi aamurutiini on kylläkin pitänyt harjoitella, nimittäin sängyn petaus. ;) Yläkerrassa ei ollut mitään väliä, oliko sänky pedattuna vai ei, mutta täällä alakerrassa se on pakko tehdä joka aamu.

Yläkerran aulasta teimme telkkarihuoneen, siitä tuli myös viihtyisä. Yläkerran aulahan oli lukunurkkaukseni ennen lapsen syntymistä, joten se palasi alkuperäistarkoitukseensa. Ja hyvä niin. Lapsikin on enemmän kuin riemuissaan "omasta" telkkaristaan ja sohvastaan.

Nyt viettämään viimeistä lomapäivää ulkoilun merkeissä, onneksi tänään ei sada vettä, heh. Mukavaa viikonloppua sulle!

8 kommenttia:

 1. No on kyllä kiva makkari! :) Kuulostaa kovin tutulta että mies ei oikein innostu, meillä kyllä aikamoisia huokauksia tulee kun ehdotan rymsteerausta. ;)

  Ja ootpas vallan villiintynyt postailemaan. :D niminerkillä "joku ihme hiljainen kausi menossa" ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä mekin kovasti tykätään, eipä aikuisten makkarissa tilaa tarvitse kuin sängylle. Toinen yöpöytä olisi kyllä ihana, mutta ehkä kesällä, kun saadaan rakennettua uusi vaatekaappi liukuovilla - nuo aukeavat ovet eivät tuon kokoisessa tilassa sängyn kanssa vaan toimi.

   Ai sielläkin on hiljaista? Kuten huomaat, en ole ehtinyt muidenkaan blogeja lukemaan. :) En edes nyt lomalla, tämä se vasta kiireistä aikaa ihmisen elämässä on. :)

   Poista
 2. Todella kaunis makuuhuone :) Mukavaa perjantaita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Johanna, tää oli onnistunut huoneen muutos! Mukavaa viikonloppua teille! :)

   Poista
 3. Mikäköhän siinä on, että miehet ei ymmärrä moista jatkuvaa rymsteerausta. Onneksi on kätevät emännät! ;D

  VastaaPoista
 4. Ai se sänky sopi sinne. Nyt vasta katselin. Hyvin sopii vielä kummallakin puolella. Itellä pinnatuoli yöpöytänä eikä yhtään riitele. tv.Anna-L.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri ja juuri mahtuu. :) Pinnatuolit ovat kauniita yöpöytinä, tai ylipäätään pöytinä

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.