30. maaliskuuta 2014

Vihdoinkin meillä on matto!

Meillä ei ollut mattoa olohuoneessa varmaan kahteen vuoteen, sillä edesmennyt kissamme tapasi käydä sille aina pissalla. Tämä yhdistettynä ryömivään ja konttaavaan pikkumieheen ei ollut hyvä yhdistelmä, joten matto sai lähteä. Ollaan menty ilman ja taaperon leikit alkavat näkyä ikävästi lautalattian pinnassa. Jotain suojaa lattialle oli siis haussa.


Olemme aika pitkään etsiskelleet mattoa olohuoneeseen. Edellisen mustan maton tilalle halusimme vähän vaaleamman maton ja haaveissa olikin juuri se oikean sävyinen harmaa matto. Löysimme muutaman ihanan, mutta hinta oli kaikkea muuta kuin ihana - kauppaan jäivät. Koska meillä on suuri sohva, tuli matonkin olla pituudeltaan sen kolmisen metriä ja myös tämä pompsautti mattojen hinnat taivaisiin.


Muutama viikko sitten Askossa oli mattoja hyvässä alennuksessa ja lähdimme toiveikkaina tutustumaan mattotarjontaan. Tämä ihana punottu matto meitä siellä odotti, jollekin se oli tilattu, mutta oli ollut liian pieni heille. Meille se oli juuri sopiva. Mallailimme sitä muutaman päivän ja tännehän se jäi. Kovasti tykkäämme olohuoneen vaaleammasta ilmeestä ja onhan tuon maton päällä pehmoisampi istua legoja rakennellessa.


Nyt omppupuiden kimppuun, toivottavasti ei ole liian myöhäistä pistää niitä kuosiin. Syreeneille näytettiin jo saksia - osa pääsi sisälle tuomaan kevään tuntua.


6 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos Irmastiina, niin meistäkin! Tuota väriä tulen varmasti monesti kiroamaan, mutta kaunis se on.

   Poista
 2. Tosi kiva! Sopii hyvin teille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sopii, onneksi ei sopinut niille toisille! Kiitos Ruusa.

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Johanna! Tykätään kovasti itsekin tästä muutaman vuoden aikana syntyneestä lookista.

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.