15. maaliskuuta 2014

Legoja siellä, legoja täällä

Viime syksystä lähtien meillä on näyttänyt tältä. Siis lähes koko ajan ja koko alakerrassa. Joskus ne on aamullakin tervehtineet herääviä samoilta sijoiltaan, kun kaikki ovat uuvahtaneet ihan täysin ennen siivoamista.


Viime syksystä lähtien olen puurtanut "kahta työtä", päivisin töitä uusissa tehtävissä ja iltaisin/öisin/viikonloppuisin opiskelua uuteen ammattiin. En kyllä suosittele tämän vuoden kokemuksien jälkeen kenellekään töiden ohella tutkinnon suorittamista, varsinkin jos on pieni taapero perheessä. No, tulipahan lähdettyä - ja loppujen lopuksihan tämä sujui suht nopeasti ja kivuttomammin kuin kuvittelin. Ja entisen ammatin töitä kun ei ole tarjolla lähiseudulla, niin vähän oli sellainen pakkotilannekin.


Ihan hyvin kai me tästä vuodesta on selvitty, päikkäriajat on vaan käytetty sekunnilleen opiskeluun, samoin illat lapsen mentyä nukkumaan. Mies on jäänyt aivan liian vähälle huomiolle - olemme me onneksi aina silloin tällöin iltaisin ottaneet omaakin aikaa. 


Sitä olen vaan miettinyt, että nyt kun viimeinenkin tentti on tehty, harjoittelussa alkaa viimeinen viikko ja loppuraportti viimeistä hiontaa vailla, niin mitä ihmettä mä sitten teen? Neulon? Luen? Jumppaan? Sisustan? Remontoin? Muutamia remonttivisioita mulla on jo nyt - mies varmaan aika pian alkaa toivoa, että ne opiskelut sittenkin jatkuisivat..

Nautittiinko teillä muuten tänään lumesta? Täällä on pulkkailtu posket punaisina ja nautittu takatalven hetkestä, ihanaa!

6 kommenttia:

 1. Jaaa-a... käänteisenä voin sanoa, että kun meillä remontti loppuu niin mitä mä sitten teen?
  Varmaan opiskelen! :D
  Kyllä lumesta nautittiin, hassua kun aamulla maisema oli totaalisesti muuttunut sitten eilisillan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh Ruusa, sulla on varmasti samat pohdinnat edessä! Teillä on kyllä edennyt hienosti remppa, ootte olleet reippaita!

   Poista
 2. mulla saattaa syksyllä olla vähän sama homma edessä: siis opiskelua ja töitä. jos vain pääsen opiskelemaan. ja opiskelu sitten olisi päiväpainotteista ja töitä ehkä parina iltana viikossa/viikonloppuisin :) ja vähän jo hirvittää etukäteen, kun nyt on pieni lapsikin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siitä selviää, jos on noin päin opiskelujen ja töiden suhde. Mä käyn koko ajan täysipäiväisesti töissä, niin ei oikein ole ollut minkäänlaista vapaa-aikaa 10 kuukauteen. Mutta jos on motivaatiota, niin kaikki onnistuu.. Ja äidithän sitten opiskelee öisin, lisää ryppyjä ja harmaita hiuksia.. :) Pidän sulle peukkuja opiskelupaikan suhteen!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Menneessä aikamuodossa "Olin". Nyt on ihana himmausvaihe aluillaan, mahtavaa!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.