18. maaliskuuta 2014

Vihreää

Kevättä rinnassa ja vihreät paraatipaikalle taulukollaasin alle. Voisin täyttää koko kodin viherkasveilla, mutta multa puuttuu se kuuluisa viherpeukalo kokonaan ja sen tähden nuo vihreät meidän kotona ovat yleensä aika lyhytikäisiä. Nämä yksilöt ovat yllättäen pärjänneet talven yli. Uusi alelöytö Askosta sopii tuohon yhdistelmään aika kivasti. Ja jakkara on enemmän kuin tarpeen vieraita kestittäessä, käteväkin siis sievän ulkonäön lisäksi.


Opiskelussa ja harjoittelussa on kyllä se hyvä puoli, että osa päivistä paikan päällä on suht lyhyitä ja kirjallisia juttuja voi tulla jatkamaan kotiin. Tämä ja eilinen päivä olivat sellaisia päiviä - lapsi aikaisin hoidosta kotiin, puuhastelua ja majan rakennusta kotosalla ja miehen tultua kotiin kirjallisten töiden pariin tunniksi kahdeksi. Harjoitteluraportti on vielä alkutekijöissään ja palautus sunnuntaina, joten on tässä hiljalleen ryhdistäydyttävä kirjoittamaan enemmän kuin muutaman tunnin päivässä. Mut sit se olis siinä. Loppurutistus enää.


Mut nyt nettiselain kiinni ja raportin kimppuun. Kuullaan!

4 kommenttia:

 1. Kauniilta kasvisi näyttävät...ja kesä tulossa niin varmaan vaan kasvavat lisää...:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nuo ovat kyllä lempikasvini, kauniin tuuheita molemmat. Siksi ne paikan saivatkin tuosta alakerran parhaalta paikalta. :) Kevättä ja kesää odotellessa..

   Poista
 2. Hih, mä olen ihan samanlainen tumpelo noiden kasvien kanssa. Juuri kävin hakemassa uuden henkensä heittäneen tilalle :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tulee aika kalliiksi loppujen lopuksi, mut onhan niitä oltava! :) Nimim. Pian taas lähdettävä täydentämään varastoja

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.