2. joulukuuta 2010

Omaa aikaa voi olla liikaaSeitsemän päivää sohvailua, telkkarin katsomista (siis ihan kaiken mahdollisen), kissojen rapsuttelua, päikkäreitä, uunin lämmitystä, lehtien lukemista, tavaroiden siirtelyä uusiin paikkoihin ja taas takaisin - mulla on suoraan sanottuna ollut jo vähän tylsää.. Kuinka ihmisellä voi olla kuumetta seitsemän päivää putkeen? Ja milloin tästä oikeesti tokenee, vaikka kuume on jo tiessään?


Ja niin kuin mä olen haaveillut siitä, ettei tarvitsisi lähteä joka aamu töihin! Koko päivän olen tänään odottanut, että jee, huomenna pääsee ihmisten ilmoille, juomaan kahvia tauolla toisten kanssa, rupattelemaan, näkemään ihmisiä ja tekemään TÖITÄ ;) Toisaalta tämä sairastelu on siis tehnyt erittäin hyvää työmotivaatiolle!


Kuumeillessa on remppailukin jäänyt ihan retuperälle, sitä ja tätä pitäisi tehdä, mutta olo on ollut aika heikko.. Huomenna ehkä jo jossain suti heiluu, tai sitten ei. Ehkä vaan palaudun ensimmäisestä työpäivästä viikkoon ja nautiskelen vaan glögiä sohvalla.. Ja korjailen kokeita, ihanat korkeat pinot varmaan odottavat korjaajaansa työpöydällä..
Tämän suloisen talouspaperitelineen löysin sieltä pienestä suloisesta sisustuskaupasta, sydämiä ei kotona voi olla liikaa, vai mitä sanotte?


Kivaa TYÖviikkoa kaikille, minä ainakin olen heti aamusta into piukeana lähdössä töihin!  

9 kommenttia:

 1. Kaunis paperiteline, kelpais mullekin! ;)

  Aloitahan työt rauhaisasti ettei se sit kostaudu...

  Mukavaa loppuviikkoa & viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 2. Ei tekis tiukkaakaan tuollaiset viikon vapaat tässä torpassa :) No kohta on sentään yksi päivä ylimääräistä.

  Kauniita kuvia!

  VastaaPoista
 3. Kestipä kuume sinulla monta päivää. Sairaana ei ole kiva olla. Onneksi olet parantunut! Aloita nyt ahkeroinnit varovasti kun toipilas olet vielä kuitenkin.

  Talouspaperiteline on suloinen! Ihanan sisustuskaupan olet tosiaan löytänyt. Minäkin tykkään pienistä suloisista sisustuskaupoista:)

  VastaaPoista
 4. Juu mulle kyllä kelpais kanssa vaikka kuukauden vapaa tän talon raivaamiseen.. kerta kaikkiaan mä alan ihan masentumaan kun kattelen täällä ympärilleni. *huokaa raskaasti*

  Mutta tosiaan silloin jos on jo tehny kaiken mitä keksii niin on mullekin tullu hetkiä että hitsi, vois mennä vaikka töihin.. tosin kyllä niitä hetkiä on Hyvin Harvoin.

  Ota rauhallisesti sitten alussa!!

  VastaaPoista
 5. Upea talouspaperiteline.

  Ihanaa joulunodotusta ja oikein kivaa torstaipäivän jatkoa.

  VastaaPoista
 6. Menihän se päivä huiskeessa, nyt on olo kuin lekan alle jääneellä.. Onneksi on taas neljä päivää vapaata, voi huilia vähän lisää ja remppaillakin ehkä. Ki sitä on vielä vähän puolikuntoinen, nyt vaan paljon lämmintä juotavaa ja viltin alle sohvalle.

  Kiitos tytöt lohduttavista sanoista, olette päivän piristys!

  VastaaPoista
 7. Sairastaa ei ole ikinä kiva. Minulle maistuisi viikon vapaa kyllä :)
  Hyvää 2. adventtia!

  VastaaPoista
 8. Me ollaan sitten oltu molemmat sairaita - itse olin 7 päivää 40 asteen kuumeessa, joka sitten äityikin kehukokuumeeksi, jota edelleen parantelen. Ei sitä jaksaisi kolmea viikkoa vaan olla rauhassa ja makoilla, vaikka tosin pitäs, ettei jälkitauteja tulis. Mutta nyt kun olo on jo vähän parempi, vilkaisempas aiempia postauksia, mitä täällä on sillä välin tapahtunut. Hyvää 2. adventtia!

  VastaaPoista
 9. Juuri näin Mari, niin minullekin ;)

  Voi meitä kuumeilijoita, Pakkasakka! Nyt olen jo uskaltautunut luistelemaankin, ihanaa, että jaksaa tehdä jotain muutakin kuin vaan makoilla! Toivottavasti sullakin on jo parempi vointi ja maltat vielä ottaa rauhallisesti.

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.