26. marraskuuta 2010

Ensimmäistä adventtia odotellessaSairasloma jatkuu, kuumetta edelleen, nuha aivan mahdoton. Mutta ne katalogit tuli luettua ja paljon paljon ideoita lähestyvään jouluun löysin. :) Vaikka olenkin aina ollut sitä mieltä, että joulu laitetaan vasta viikkoa ennen joulua, niin tänä vuonna taidan tehdä poikkeuksen. Joululahjojakin olen jo ehtinyt hieman miettiä ja aloitellakin, pehmeitä paketteja siis tiedossa! Ikkunoissa on jo "talvivalot", lasikuistia koristaa valotähdet ja adventtikynttelikönkin sain väsättyä eilen paikalleen. 
 Siitä tuli aika kaunis, vai mitä sanotte? Löysin tuosta naapurikaupungista siskon avustuksella aivan ihanan sisustuskaupan, josta tämä suloisuus löytyi. Taidan tietää, mihin kaikki ylimääräinen raha tästä lähin menee.. ;)

 Kivaa viikonloppua ja ensimmäistä adventtia! 

 

10 kommenttia:

 1. Oi miten nätit kynttiläsysteemit! Mulla on hankittuna noi numerot 1-4 (tosin vähän erilaiset) mutta en kyllä tajua missä välissä ehdin ne laitella paikalleen... en ihmettelis vaikka unohtaisin ne ihan tyystin kaapin kätköihin!!

  VastaaPoista
 2. Eikö olenkin sievät! Heli, mä sain noi varmaan sen takia tehtyä, että täällä alkaa käydä aika jo hieman pitkäksi.. Mulle käy aika usein niin, että "löydän" pitkän ajan kuluttua kaapeista kaikkea mahdollista kivaa, josta piti joskus tehdä jotain kivaa ;)

  VastaaPoista
 3. Sullakin tosi sievä :) Ollaan me vaan käteviä emäntiä ;)

  VastaaPoista
 4. Kauniit adventtikynttilät! Pikaista paranemista ja hyvää 1. adventtia :)

  VastaaPoista
 5. Tosi upeat adventtikynttilät. Mahtava idea nuo numeroinnit tuollaisia rautaisilla jutuilla.

  VastaaPoista
 6. Tirlittan, kiitos kun veit siihen ihanaan pikkuputiikkiin!

  Kiitos Mari, tämä makoilu alkaa jo kyllästyttää, toivottavasti on pian ohi!

  Kiitos Johanna, meistäkin ne siskon kanssa näyttivät tosi söpöiltä. Ostettiin molemmat sama satsi, lopputulos miellyttää!

  VastaaPoista
 7. Kaunis adventtikynttelikkö!
  Minullakin on lähikaupungissa ihana sisustuskauppa ja totta on että sinne saa kaiken ylimääräisen rahan helposti tuhlattua:)

  Pikaista paranemista sinulle ja hyvää ensimmäistä adventtia!

  VastaaPoista
 8. Onpas kaunis adventtikynttelikkö!! <3 Niin herkän suloinen!! Meillä taitaa JO nyt olla aika jouluista.Punaiset värit sen saavat aikaan!

  Parantumisia sinulle!!Niin ja mukavaa adventtia!

  VastaaPoista
 9. Susanne ja Sarppa, lämmin kiitos! Olo on jo kohentumaan päin, kuumetta ei (melkein) ollenkaan ;)

  VastaaPoista
 10. On todellakin kaunis adventtikynttelikkö!! Parane pian :)

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.