8. marraskuuta 2010

Viikonlopun puuhastelujaMä taidan olla luonteeltani sellainen, että kaikki keskeneräinen häiritsee. Olen katsellut tuota mäntypaneelitaivasta jo kohta kolme viikkoa ja nyt päätin pistää sille uuden asun. Pari kerrosta maalia ja jo sai portaikko ihanan valoisan lookin. Mutta oli tuossa työsarkaa, paljon kapeita kulmia, joihin ei millään meinannut yltää ja matalasta katosta sai tukkakin valkean raidoituksen, pyllystä puhumattakaan - kapeakin tuo portaikko on ;) Innostuin samantien laittamaan uudistuneeseen portaikkoon tuon lyhdyn, se sopii sinne aika kivasti. Kisujakin lyhty kovasti kiinnosti, toivottavasti eivät neniään polta..Askelmat maalataan vielä jossain vaiheessa samalla harmaalla kuin alakerran lautalattia, ehkä jo ensi viikonloppuna. Tuo keskeneräisyys kun häiritsee ;) 
Mutta nyt pidän muutaman illan remppataukoa ja lueskelen Piia Postin romaania Talven jälkeen valo. Ja nautin kynttilänvalosta. Ja takan lämmöstä. Ja kissojen kehräyksestä. Niin pieniä juttuja, mutta niin rentouttavia kaikki.12 kommenttia:

 1. Kyllä valkoisella maalilla saa ihmeitä aikaseksi :) Minä valkaisin ensi töiksi kun tänne muutettiin portaikon seinät. Katto ja portaat edelleen odottavat edelleen käsittelyä :)

  VastaaPoista
 2. Oho, tuli varmaan selväksi että edelleen ;)

  VastaaPoista
 3. Siis edelleen ;) Katsotaan nyt, miten tämä projekti etenee..

  VastaaPoista
 4. Voi miten ihanan näköstä!! Oot kuule onnellinen kun saat kaiken laittaa just niin kuin ite haluat. Meillä viimeksi eilen käyty "keskustelua" aiheesta maalatut lautalattiat.... täytyy sanoa, että saan aika temput tehdä että saan ne unelmieni lattiat... mutta en luovuta, en!!! ;)

  VastaaPoista
 5. Mä muuten esittelen tätä sun rojektia miehelle aina säännöllisin väliajoin.. =D Äskenkin pyysin kattomaan miten on nätti VALKOINEN LAUTAPORTAIKKO... =D Miehellä on joku ihmeen valkoisuuskammo. Ja mä kun tahtoisin ison osan valkoiseksi......

  VastaaPoista
 6. Siinä suhteessa olen kyllä onnellinen, saan tehdä just niin kuin haluan. Mutta sellainen käsistään kätevä kaveri olisi kyllä aika kiva olla, monessa jutussa menee aivan sormi suuhun ;)

  Ehkä tuo tasaisin väliajoin tapahtuva "valkoisen mainostaminen" jossain vaiheessa tuottaa tuloksia ;)

  VastaaPoista
 7. Siitä tuli kyllä tosi kiva. Pitäisköhän munkin vihdoinkin aktivoitua tuon meidän portaikon suhteen.. Tosin yläkerran asukki saa olla sen aikaa jossain evakossa :)

  VastaaPoista
 8. Mä voin tulla avuksi, kyllä me Remppa-Riitat se nopsaan valmiiksi saadaan! Tänne vaan yläkerran asukki, täällä on tilaa ainakin yhdelle lisää ;)

  VastaaPoista
 9. Voi kun mäkin olisin jo tossa kirja&takkatuli-vaiheessa. Meillä on siihen vielä matkaa... Mutta lopussa kiitos seisoo!

  VastaaPoista
 10. Nyt täytyy kyllä ihailla kun olet niin ahkera ja aikaansaava! Nopeasti olet remonttia tehnyt ja todella kaunista jälkeä on tullut!
  Hauska tuo kissakuva:) Mitähän se miettii:)

  VastaaPoista
 11. Kesäkukka, lämmin kiitos!

  Kirsikka, mulla on vielä niin paljon tekemättä, mutta arkipäivät yritän pitää remppataukoa.. Siis yritän ;) Kaksi iltaa ihan muissa puuhissa on tehnyt mielelle tosi hyvää.

  Susanne, mustakin tuo kissakuva on hauska! Ja kiitos, minun silmääni miellyttää!

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.