17. marraskuuta 2010

Ollaan hiljaa vaan..


Arki on yhtä hulabaloota ollut viimeiset viikot. Uuden unirytmin etsimistä, totuttelua kahteen ylimääräiseen tuntiin työmatkassa päivittäin, pienen pintaremontin tekemistä - Mun tunnit ei riitä tähän, tahdon lisää! Tilannetta ei taida auttaa tämä vuoden pimein aika, jatkuva väsymys vaivaa.

Viimeisten viikkojen aikana on ollut pakko sallia itselleen tosi paljon hiljaisia hetkiä, niitä sellaisia, joiden aikana ei tehdä mitään. Ei yhtään mitään, vaikka kaikkea mahdollista olisi tehtävä. Tuijottelen vaan takkatulta ja mietin, mihin mulla on kiire tässä valmiissa maailmassa. Tämä vähän repsottaa, tuo vähän enemmän, mutta repsottaahan sitä itselläänkin yksi jos toinenkin paikka ;)

Tänään innostuin kantamaan nuo entiseltä omistajalta perimäni tikkaat sisään ja kylläpä ne näyttävät suloisilta! Onneksi ehdimme siskon kanssa pelastamaan edes osan aarteista, nuokin olivat joutumassa liekkeihin.. Sopivat täydellisesti siskon tekemän pöydän viereen, molemmat ulkona parkkiintunutta vanhaa puuta.
Lumista viikkoa sinulle, täällä odotellaan jo innokkaasti lunta saapuvaksi! Lumikolakin odottaa jo rappusten vieressä, josko sitä jo huomenna pääsee käyttämään ;)

 

 

5 kommenttia:

 1. Tikkaat on tosi hienot! Ja tuo sun valkoinen mustaluukkuinen takka.. unelma!!

  VastaaPoista
 2. Kodissasi on kaunis ja kotoisa tunnelma, ihanaa :) Ja vautsi mitkä tikkaat! Meillä isäntä meinasi tuhota pihamaalta löydetyt tikkaat ja onneksi sain pelastettua ne. Kesällä pidin niitä pihamaalla ja syksyn tullein toin sisälle vilttejä kannattelemaan :) Hauskaa keskiviikko iltaa sinulle :)

  VastaaPoista
 3. Voi kun kivat tikkaat! Ja tosiaan sopii ihanasti tuon pöydän kanssa :)

  VastaaPoista
 4. Ihanalta näyttää - takka, tikkaat, pöytä...kotoisa tunnelma kaikenkaikkiaan! <3

  Toivotaan että tekin saatte ihan pian nauttia valkoisesta maasta - kummasti se vain piristi mielen täälläkin, kun kaikki kirkastui ulkona!

  Tunnelmallisia marraskuun iltoja sinulle!

  VastaaPoista
 5. Kiitos kauniista sanoistanne, täällähän ihan herkistyy..

  Täällä ihaillaan parhaillaan lumisadetta, taitaa olla lenkille lähtö edessä ;)

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.