5. marraskuuta 2010

Pientä uutta kotiin

Edelliseltä Ikean reissulta sain mukaani nämä uudet mustavalkoiset tyynyliinat, fuksia sai väistyä alta pois. Hassua, kuinka paljon muutaman uuden tyynyn laittaminen muuttaa koko ilmettä olkkarissa.Siskoltani sain jo tuparilahjankin, tuon tekstin tuossa seinällä. Hänen mielestään se sopi hyvin uuteen elämäntilanteeseeni täällä, ja täytyy sanoa, että olen samaa mieltä. Olen ollut aika skeptinen näiden tekstien suhteen ja hetken tätäkin sulattelin. Päätimme kuitenkin laittaa sen seinään ja onhan se kaunis juuri tuossa. Minä tykkään!


Onni on siis sisko, jolla on silmää kauniille asioille. Onni on myös se, että siskolla aikaa ja halua puuhastella luonani.
Tämän päivän ilonaihe on ollut myös toimiva nettitikku, puolitoista viikkoa ilman nettiä on ollut välillä aika haastavaa.. Tänään aionkin löhöillä vaan sohvalla ja vierailla lempiblogeissani, teidän juttujanne on ollut jo ikävä!


Rentouttavaa viikkistä!

10 kommenttia:

 1. Teillähän näyttää jo ihan kodilta ja kauniilta sellaiselta. Ja täyttä totta tuo seinäteksti - minulle yksi mummo sanoi kerran, että "Elämä ei ole vain pakko, jota pitää elää, vaan siitä täytyy nauttia" ja arvaa vaan, kolahtiko. Ehkä myös siksi olen elämässäni tehnyt ratkaisuja, jotka ohjaavat parempaan :) Innolla odottelen lisää kuvia. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Hei mutta nyt tuli ongelma.. mun aivot ei nyt osaa kääntää tätä tekstiä joten voitko valaista mitä siinä lukee?

  Ihanan näköinen nurkkaus. Mä oon niin innoissani että sait tämän talosi, se on niin sun juttu!!

  VastaaPoista
 3. Välillä on vaan pakko repäistä itsensä pois mukavuussektorilta ja hypätä tuntemattomaan ;) Tuo mummon tokaisu on aivan loistava, näinhän sen pitäisi mennä!

  Kiitos Pakkasakka, kodilta täällä alkaa hiljalleen tuntuakin!

  VastaaPoista
 4. Niin kaunista, tuo teksti on kruunu koko huoneessa, siis minun mielestäni :)

  Mutta en osaisi olohuonetta nähdä enää ilman sitä.

  VastaaPoista
 5. Näyttää tosi kauniille! Hyvää viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Heli, siltä minustakin tuntuu, vaikka ympäriltä olenkin saanut eriäviä kommentteja kuulla.. Nainen kun ei voi kertakaikkiaan yksin taloa ostaa ja pitää ;) Teksti on suomeksi jotain tällaista: Elämää ei mitata vain hengähdysten määrällä vaan niillä hetkillä, jotka salpaavat hengityksen.

  Kiitos Tirlittan tuosta tekstistä, siitä on tullut mun lemppari!

  Mari, kiitos! Ja sinulle myös ihanaa viikkistä!

  VastaaPoista
 7. Tosi kauniilta näyttää nurkkaus! Ihana teksti ja sopii niin hyvin tuohon! Ja muutenkin niin kauniita tekstiilejä ja tavaroita!

  VastaaPoista
 8. Kiitos Susanne, kun nollasta lähtee, niin kaiken saa tehdä juuri niin kuin haluaa ;)

  VastaaPoista
 9. Tosi hyvin passaa sinulle tuo teksti ja näyttää, että se on just ihan oikealla paikallaankin tuossa!

  Sketpinen olen minäkin ollut noiden tekstien suhteen, tai kyllähän ne kivoilta näyttää muilla, mutta meille niitä ei ole tätä ennen kulkeutunut.
  Itseasiassa pyörittelin hiljattain käsissäni tuota samaista tekstitarraa, mutta päädyin sit kuitenkin ostamaan kaksi muuta - jotka eivät ole vieläkään löytäneet paikkaansa meiltä...ajatus hautuu siis vielä ;)

  Mukavaa viikonloppua sinulle Saska - oleillen & surffaillen!

  VastaaPoista
 10. Kaunista! <3 Ja tekstikin on ihana!

  Ja mukavaa omata sisko jonka kanssa on mukava sisustaa! :)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.