8. joulukuuta 2010

Tulipas pitkä tauko blogin päivityksen kanssa. Oho. Jotenkin olen vaan saanut illat kulumaan ihan vaan ihmetellessä kaikenlaisia pieniä juttuja, kuuntelemalla musiikkia ja neulomalla - kuinka olenkaan kaivannut tuota puikkojen kilinää!


Joululahjojen parissa kuluu mukavasti ilta jos toinenkin, kohta musiikkikin saattaa vaihtua jo joululauluihin.. Mutta taidan malttaa vielä muutaman viikon, ettei tule jouluähky liian aikaisin, sehän olisi jo aivan kamalaa ;)


Kaikkein parasta kuluneessa viikossa on ollut tuon ihmettelyn lisäksi kyläily. Siis sellainen perinteinen iltaglögittely torttuineen (kiitos siskolle), kahvittelu pullineen ja rupattelu. Sosiaalinen kanssakäyminen. Tänäänkin kestitsin vanhoja lapsuudenystäviä luonani, vuosikymmen on tainnut hurahtaa edellisestä näkemisestä ja siltikin juttua riitti. Onhan tässä kaikkien elämässä ehtinyt tapahtua sitä sun tätä! Ja voi, kuinka suloisia tuliaisia he toivatkaan mukanaan! 
 
Kattilanalusen löysin Pälkäneellä sijaitsevasta sisustuskaupasta ja tuon Hackmanin söpön Talvikannun sain lapsuudenystävältäni tupaantuliaislahjaksi. Kyllä nyt kelpaa glögiä juoda, kannua voi käyttää jopa induktioliedellä!

Söpö se on kun mikä!
Tätäkin olen Pentikillä hipellellyt useaan kertaan.. Nyt mulla on se, hih! Kiitos ystäväisten! Näitä mä taas täällä varmaan ihastelen puolen iltaa ja huomenna ihmettelen, mihin ihmeeseen se aika taas eilen kului..


Nyt mä aion lähteä lukemaan blogeja, sekin on jäänyt ihan retuperälle!

Nähdään!

8 kommenttia:

 1. Ihania tuliaisia! Me iltalenkillä arvuuteltiinkin, että ketä sulla kylässä, mut naamakirjasta sitten luinkin. Aika näppärää tää kun pysyy näin hyvin perillä systan elämästä, ihan melkein vaan ikkunasta katsomalla ;)

  VastaaPoista
 2. Näppärää kerrassaan ;) Juu, tuttuja tyttöjähän ne sullekin olis ollut, olisit tullut vaan sinäkin iltapalalle!

  Eikö olekin suloisia tuliaisia! Ihan sellainen olo, että joulu tuli ja minä olen ollut kiltti ;)

  VastaaPoista
 3. Ihania tuliaisia :) Mukavan kuuloista touhua sulla siellä ollut :)

  VastaaPoista
 4. Toi talvikannu on niiiiin söpö!! Oon sitä ihaillu kuvissa ja hiukkasen himoinnu....

  Hei ja elä nyt kovin montaa viikkoa oottele niden joululaulujen kanssa. Kahden viikon päästä on jo aatto!!! =D

  VastaaPoista
 5. Tosi kaunis koti, aivan ihana tuo vaakalautaseinä. Meillekin on ehkä tulossa sitä joten senkin puolesta erityisen kiva ihastella sitä täällä :)

  VastaaPoista
 6. Miia, eikö olekin ollut ;)

  Heli, hupsan, niinkö nopeasti se joulu tulee..? Huomenna siis on jo taivuttava ;) Mustakin tuo kannut söpis!

  Kiitos Hanna, tuo lautaseinä löytyi vanhojen levyjen alta, on siis alkuperäinen, vanhoja sementtilautoja ;)

  VastaaPoista
 7. Jösses miten kaunis koti sinulla onkaan! :-)

  t.A

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.