15. joulukuuta 2010

HerkistymisiäKauhea kiire töissä, yöunet viiden tunnin paikkeilla jo viikkoja, joulutodistuksiin numerot, lomaa odottelevat työkaverit ja lapset, joulujuhlan järjestelyä, kokeiden korjausta myöhään yöhön -  vähemmästäkin hymy hyytyy ja stressiarvot nousee taivaisiin..


Vaan nyt juuri on tilanne eri. Juuri naputtelin viimeiset arvosanat koneelle, voi tätä helpotuksen tunnetta! Taas tästä kolmen viikon korjaushulinasta selvittiin hengissä. Aina siitä selvitään, mutta joka joulu se saa sellaisen stressin aikaan, jotta voi! Ja sen näkee kotona, ei näy joulua ei..


Mutta minäpä juhlistin tilannetta kuuntelemalla Club for Fiven Rekiretki-albumia. Nyt se joulufiilis tuli tännekin, Varpunen talviaamuna toimii aina - herkistyttää kyyneliin. Juhlaa oli muutenkin tämä ilta täynnä (siis sen kokeiden korjaamisen lisäksi), siskon lasten joulujuhlaan osallistuin. Voih, siellä kummitäti itki silmät päästään lasten esityksiä katsoessaan.. Joulu- ja kevätjuhlat ovat varmaan parasta mitä tiedän, ja mikä parasta, minulla ne ovat työsuhde-etuja ;) Joka joulu ja kevät saan laittaa parhaat päälle, Nessu-paketin käsilaukkuun ja nauttia lasten esityksistä ja kyynelehtiä. Yhdennettoista joulujuhlat työn puolesta viikon kuluttua edessä ja edelleen taidan herkistyä niin kuin ensimmäisinä vuosina..


Herkistymisen aiheutti myös pienen tontun tuliainen ovenkahvassa töistä tullessa. Pipari ja joulukortti ;)


Mutta siitä ei tule kuvaa, sillä mun kone on aivan jumissa.. Ei lataudu kuvat ei.. Murinaa kuuluu täällä, mutta ehkä se ei maailmaa kaada. Keskityn vaan ajatukseen, että kohta on loma ja saan ajan kanssa puuhastella yläkertaa kuntoon, jihuu!Tilulii, nyt tämä taas toimii ;) Eikö olekin söpö?


8 kommenttia:

 1. :) Se siis säilyi siinä oven kahvassa, vähän kyllä pelkäsin, että sen käy joku nuoremman polven edustaja nappaamassa kun niin siinä tarjottimella oli. Mutta hyvä että ei.

  VastaaPoista
 2. Ei nuo kylän lapset taida uskaltaa tulla pihaan.. ;) Ei vaan, onneksi oli vielä tallella, ihana yllätys raskaan päivän jälkeen!

  VastaaPoista
 3. Varpunen jouluaamuna on niin mun lempi joululaulu ja saa aina herkistymään! Hyvää joulun odotusta Saska :)
  Halit!

  Mervi
  http://myfriendjules.blogspot.com/

  VastaaPoista
 4. Oliko se jouluaamuna eikä talviaamuna.. ;) Mulla ei tosiaan taida tuo pää enää toimia, liian kauan liian pitkiä päiviä..

  VastaaPoista
 5. Voi miten ihana pipari! Ihana yllätys löytää tuollainen pipari ja joulukortti ovenkahvasta!:)

  Kyllä nuo koulun kevät- ja joulujuhlat on niin herkistäviä. Vaikka en ole vähään aikaan noissa juhlissa ollutkaan muistan tunnelman hyvin. On ne niin kauniita ja ikimuistoisia juhlia.

  VastaaPoista
 6. Mukavan yllärin olet saanut!
  Mukavaa joulun odotusta :)

  VastaaPoista
 7. Samanmoisia herkistymisiä täälläkin odotettavissa, miten ne aina osaakin liikuttaa niin kaikki koululaisten juhlat, samoin kuin tietyt (joulu)kappaleetkin! ;)

  Ihana yllätys tonttuselta ovenkahvassa! <3

  Tunnelmallista joulun odotusta sinulle!

  VastaaPoista
 8. Tutulta kuulosti, semmosta se meidän opejen joulunalusaika on ;) Rentouttavaa ja ansaittua lomaa!

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.