29. joulukuuta 2014

Nautiskelua

Meillä on edelleen joulu, edelleen syödään hyvin, löysäillään ja nautiskellaan olemisen sietämättömästä keveydestä. Ja ihastellaan pukin tuomia toivottuja juttuja! Ja neulotaan vauhdilla pukin kontista jääneitä paketteja..


Siskolta sain neulekirjan lisäksi tämän ihanan Iittalan Allas-kynttilänjalan, jota olen jouluaatosta asti ihastellut takan syvennyksessä. Mieheni osti minulle kauan toivomani Kenwoodin monitoimikoneen, jolla on jo ensimmäinen vehnätön kauralese-pellavarouheleipä leipastu. Leivon nykyään lähestulkoon kaikki leipäni itse, sillä joudun välttelemään vehnää ruokavaliossani, joten kone tulee kovaan käyttöön!Poika sai joulupukilta vintagemonsteriauton, kummisetä oli kunnostanut oman vanhan autonsa ja raaski sen kummipojalleen antaa. Kovaa kyytiä on auto pihalla saanut, meinaa hitaammat alle jäädä! Tällainen oli siis se monsteriauto, jota poika kovasti joulupukilta toivoi eikä äidillä ollut hajuakaan, millaisesta autosta on kyse.. Onneksi kummisetä tiesi. :) 


Meillä taitaa saada olla joulu paikoillaan pitkälle tammikuuhun, tässä tunnelmassa on jotain ihanan pysähtynyttä. Ikkunatähdet ovat varmaankin paikallaan maaliskuuhun, niiden ikkunaan laiton jälkeen emme ole kattolamppuja käyttäneet lainkaan - valaistus on sopivan hämyisää ja tunnelmallista. Kai noi joulutähdetkin menee tunnelmavaloina, meneehän? ;)

Mukavaa alkavaa viikkoa, viimeisiä tämän vuoden päiviä viedään!4 kommenttia:

 1. Kyllä ne lapsoset tietää pienenä jo mitä ne haluaa. Arttukin oli halunnut auton josta tulee robotti. Sivusta seuranneena tärkeältä tuntui.
  Hyvää alkavaa ja jo menevää vuotta kokoperheelle. Tv. Anna-L....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jostain ne nuo ideat keksivät ja vahvasti niitä sitten haluavat. :) Kiitos samoin sinulle!

   Poista
 2. Oliko sulla hyvä ohje tuohon leipään?kyselee keliaakikon äiti&Kenwoodin omistaja hänkin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysin syksyllä aivan loistavan blogin gluteenitontaleivontaa.fi, josta olen löytänyt todella paljon hyviä reseptejä. Tämän maalaisleivän ohje löytyy täältä: http://www.gluteenitontaleivontaa.fi/2014/01/maalaisleipa.html

   Muun muassa blogissa olevat korvapuustit ovat herkullisia ja eroavat vehnäisistä vain koostumukseltaan, maku on aivan sama. :) Ja Kenwoodilla onnistuu, mä olen aivan rakastunut mun uuteen koneeseen!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.