8. joulukuuta 2014

Lyhtyset


Uuden järjestyksen myötä olohuoneen kulmaan tuli "jonkin" mentävä tila sohvan ja hyllyn väliin. Harkitsin siihen pallovaloja, mutta mies sanoi tiukasti ei. Seuraavaksi ryhdyin siihen sovittelemaan lyhtyjä, mutta kotoa ei löytynyt sopivaa parivaljakkoa. 


Etsiskelin Prismasta lankaa tiskirätteihin ja lankojen vierestä tämän parivaljakon bongasin. Prismassa oli sinä päivänä vielä 20 prosentin alennus kaikkeen sisustustavaraan, joten hintaa lyhdyille ja kannatinkoukuille jäi vajaat 20 euroa. En kauan asiaa pohtinut vaan lyhdyt koriin ja kassalle. 


Ihanan hämyisää on kotona puolen päivän jälkeenkin, en käsitellyt niitä ollenkaan valoisuuden suhteen. Tästä tunnelmasta tykkään!

P.S. Joulun odotus on alkanut meillä Rantakalliolla. Blogin Facebook-sivuilla jo vähän vilauttelinkin tämän vuoden joulukorttimallia, siitä tuli omastakin mielestä yksinkertaisen kaunis. Käy sinäkin kurkkaamassa!
2 kommenttia:

  1. Ihan samoja lyhtyjä oon Prismassa katsellut. :) Ne on kyllä kivat!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä ihan yllätyin, että tuollaiset sieltä löysin. Prismassa on kyllä viime aikoina ollut tosi paljon kaunista sisustustavaraa!

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.