16. joulukuuta 2014

Elävä tuli

Lapsuuden kodissa meillä oli takka ja puulla lämpiävä sauna, joiden ansiosta syntyi rakkaus elävään tuleen. Kaikkina vuosina Helsingissä kerrostaloasukkina kaipasin elävää tulta varsinkin pimeinä talvikuukausina, vaikka kyllä sitä välillä kesäisinkin kaipasi. Onneksi lyhdyillä sai edes vähän samaa tunnelmaa luotua.Tällä viikolla olen taas nauttinut ikioman takan lämmöstä, lämmitellyt puuhellalla teevesiä ja ollut kiitollinen nykyisestä kodista. Lähes viikko työmatkalla sai taas oivaltamaan oman kodin ja omien ihmisten arvon. Ja kokemaan ikävän.Tämän hetken lempitee, inkivääriä ja sitruunaa. Ihana yhdistelmä.


Mutta nyt kone kiinni, muutamaan kynttilään valo, viltin alle sohvalle ja romantiikkaa telsusta. Joululomaa odotellessa tahti hidastuu. Hidastuu ihanasti.

6 kommenttia:

 1. Olipas mukava vuosien jälkeen törmätä blogiisi!!! Muistan kun joskus siskosi blogin kautta tutustuin uuden talosi! remontointiin :) Ihana oli nyt nähdä kerralla paljon paljon kuvia lopputuloksesta. Hyvää joulunaikaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, että löysit tiesi uudelleen tänne! Vähän on viime aikoina remontin suhteen tapahtunut, ja hyvä niin! Jossain vaiheessa tuntui, ettei remppaaminen lopu ikinä.. :) Rauhaisaa joulunaikaa sinullekin!

   Poista
 2. Ihania kuvia kyllä. Tuo tee taitaa olla kokeilemisen arvoinen!! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tee, jokailtainen ilo mulla. Sitä saa ainakin Punnitse ja säästä -kaupoista.

   Poista
 3. Eihän jokapäivä tarvi painaa tukka putkellaan. Elämästä pitää myös nauttia.
  Hyvää joululomaa. tv. Anna-Liisa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tarvitse, mutta välillä unohtaa hetkessä elämisen ja kiire valtaa mielen. Nyt lomalla kiire unohdettu ja vaan nautitaan tästä hetkestä rauhallisesti puuhaillen.

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.