30. syyskuuta 2014

Arkivapaalla

Työnantaja tarjosi mahdollisuutta ottaa palkatonta vapaata ja tartuin tarjoukseen. Mun työssä ei yleensä ole arkivapaita, joten pitihän tätä kokeilla. Pojan kanssa vietetään siis kaksi päivää laatuaikaa, nautitaan kiireettömistä aamuista ja ulkoillaan. Ilman sitä arjen jatkuvaa kiirettä ja tohinaa.

Päiväuniajat mä päätin pyhittää neulomiselle. Pojalle on valmistumassa vihdoinkin Novitan ohjeilla neuletakki ja itselleni vielä hieman enemmän kesken oleva pitsitunika. Kyllä tällaiset ekstrapäivät lapsen kanssa on niin ihania, näitä välillä kiireisessä arjessa kaipaa tosi paljon. Ja säätkin on niin kohillaan meidän minilomalla! Eilen nautittiin siskon seurasta ja kauniista aamupäivästä Lapakistossa makkaraa paistaen ja ulkoillen. Poikakin jaksoi hienosti tehdä 2 kilometrin patikoinnin metsäisillä poluilla - löytyipä matkan varrelta temppuratakin pitkospuiden muodossa. 


Tänään ohjelmassa on reissu Plantageniin tutkailemaan kukkasipulitarjontaa, jospa niitä saisi tänä syksynä maahan kevättä sulostuttamaan. Myös muutama kuunlilja odottaa pihalla jakamista, puutarhapuuhat taitavat pitää tänään (ja loppuviikosta) meidät kiireisinä!

Nyt aamupuuron keittoon ja päivä vauhtiin!


2 kommenttia:

  1. Kuulostaa mukavalta! :) Kivaa päivää teille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tämä on kyllä mukavaa, ihana miniloma! Kiitos Ruusa, teille myös!

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.