28. syyskuuta 2014

Ihana uuvuttava arki

Kuuden päivän työviikon jälkeen olo on hieman uupahtanut. Olo on juuri sellainen, että ollaan kotosalla, tehdään hyvää ruokaa ja saunotaan ajan kanssa. Tässä ja nyt on aika ihana vaan olla, katsella ympärilleen ja aina väliin neuloa muutama silmukka.Mun on ehkä kipaistava myös hetkeksi sienimetsään, sillä sää on aivan mielettömän kaunis. On koko viikon tehnyt mieli lähteä katsomaan, josko niitä suppiksia jo löytyisi jostain. Tekee mieli kermaista suppilovahverokeittoa ja siihen sivuun lämpimiä sämpylöitä. 


Ei kai sitä sunnuntaihin muuta tarvitsekaan. Lepoa, rentoutumista ja ulkoilmaa. Ja ennen kaikkea sitä, ettei tarvitse yhtenä päivänä viikossa lähteä yhtään mihinkään. Kylliksi luksusta yhdelle päivälle.

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa just täydellisen rennolta! Eli joltain ihan muulta kuin meidän viikonloppu oli, nyt oliskin uuden viikonlopun tarpeessa ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No teillä olikin ihan eri tavalla "rentouttava" viikonloppu! ;) Mun viikonloppu olikin tuo pelkkä sunnuntai, lauantai kun vierähti töissä - mieli kuitenkin rentoutui ja ihanasti löysäillessä!

      Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.