21. huhtikuuta 2013

Humpsis!

Kylläpä tätä aikaa humpsahti hurjasti - blogi elelikin kuukauden hiljaiseloa, kun tämä emäntä keskittyi elämän muihin juttuihin. First things first. :) Opiskelukiireet, työkeikat ja piha on nyt selätetty ja hiljalleen ollaan täällä meillä palailemassa rauhallisempaan arkeen. Opiskelua on edelleen tiedossa, mutta rauhallisempaan tahtiin. Työkeikat loppuivat tähän, joten odotettu kokopäiväinen kotiäidin arki saa alkaa - siitä nautitaan täysin rinnoin elokuun alkuun saakka!Tänään otettiin itseämme niskasta kiinni ja tehtiin kuusi tuntia hommia pihalla - saatiin paljon aikaan, poikakin oli innokkaasti mukana oman lapionsa, ämpärinsä ja haravansa kanssa. Saadaan kyllä tovi jatkaa haravoimista, sillä meidän 2000 neliön tonttia ei ihan hetkessä eikä yhdessä päivässä haravoida. Kaikki pajukot saatiin onneksi vesottua, nyt ei näytä enää niin luonnontilaiselta joenrantakaan. Aikaisemmin ajattelin pienen 800 neliön tontin olevan aivan liian pieni mulle, mutta tällä hetkellä ajatus edes puolet pienemmästä tontista houkuttelee suuresti..


Perennapenkissä on paljon uutta tulossa, vielä kun tietäisi mitä. Toivottavasti tällä kertaa osasin jättää perennat rauhaan..

Kannettiin myös kalusteet terassille ja grillattiin perinteiseen tapaan pallogrillillä pihvit ja bataattia, namskis! Jääkaappiin on varattuna paljon grillailtavaa ensi viikoksi, aloitamme vauhdikkaasti täällä grillaus- ja terassikauden!

Nyt saunaa lämmittämään, pihailupäivän päätteeksi on päästävä lempeisiin löylyihin!
6 kommenttia:

 1. Tauko tekee välillä hyvää. :) Eikä me lukijat karata edes minnekkään. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla! :) Nyt täytyy alkaa lukemaan kaikkia lemppariblogejakin ihan ajan kanssa, sitäkään ei ole ehtinyt tehdä.. Eli vastavierailulle tullaan pian ;)

   Poista
 2. Viimeisin kuukaus olikin ihan hyvä viettää koomassa, sen verran tuo venyvä talvi otti itse kunkin voimille. :)


  Haastoin sinut:

  http://saaristonkasvatti.blogspot.fi/2013/04/ikioma-luurankopuuni.html

  Osallistu jos siltä tuntuu. En pahastu lainkaan vaikka et jaksaisi. Halusin vain vinkata mukavan blogisi mahdollisille uusille lukijoille.

  Terveisi, Saariston kasvatti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kooma sanana kuvaa kyllä todella hyvin olotilaa viimeisen kuukauden aikana.. Ja kiitos haasteesta, käynkin kurkkaamassa sen samantien! Eiköhän täällä riitä energiaa, jossain vaiheessa ainakin! :)

   Poista
 3. Tuntosarvia näkyy olevan tulossa penkissä, näin maallikkona. Varmaan samoja mitä viimeksi.
  Nyt tuli vasta näkyvyyttä laitteisiin oli kahdeksanpäivän jumi.
  Nautinnollista kevättä teille. tv.Anna-L....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin, samoja viimevuotisia juttuja sieltä on tulossa. ;) Kuulinkin tuosta sun jumista, aika harmillinen juttu! Kiitos, sinne myös - nautitaan keväästä ja auringosta!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.