26. huhtikuuta 2013

Lehtikuusen oksat

Puita ja pensaita olemme leikanneet kovallakin kädellä tänä keväänä ja monta puskaa on saanut lähtötuomionkin. Leikkasimme myös lehtikuusesta yhden isomman oksan, sillä se on kulkuväylällä liian matalalla. Siitä sainkin tuohon maljakkoon muutaman oksan. Kauniilta ne siinä näyttävät, mutta myös minimiehen silmään ovat myös todella mielenkiintoiset. Paikka on mietittävä hieman tarkemmin..


Pihalla touhuamisen ja opiskelun lisäksi täällä ei oikein muuta ehditäkään tekemään, mutta haitanneeko tuo. Ja kuten huomata saattaa, niin sohva on taas uudella paikalla. Mun mies alkaa olla jo vähän kyllästynyt tähän jatkuvaan huonekalusouviin.. :)

Pihalla olisikin tehtävää, uusia pensaita olisi ostettava ja maata poistettava istutusten tieltä. Myös terassi tulee saamaan kahdelle sivulleen pensaita - käytännön toteutus on vielä suht alkutekijöissään, sillä toisella sivulla on vain muutama senttimetri maata. Kalliotontin ihanuuksia!Mut nyt leipomaan, me saadaan vieraita päivänpiristykseksi! 

Rentouttavaa viikkistä!


8 kommenttia:

 1. Hei,

  Löysin ekaa kertaa blogiisi. Onpa teillä kaunista! Ihana päivän piristys.

  Meillä päin pähkäillään seinämaalien valinnan kanssa. Valkoista aiotaan laittaa, mutta mitä sävyä? Teillä näyttää olevan juuri oikeanlaista valkoista. Muistaisitko vielä, mitä sävyä ne ovat?

  Kevätterkuin, Silja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan Silja,

   kiva kuulla, että kotimme piristi päivääsi! ;) Meillä on ihan perusvalkoinen maali seinissä, siis ihan sitä sävyttämätöntä maalia.

   Kevät on todellakin täällä - ja valitettavasti samalla kaikenmaailman siitepölyt, hatshii! :)

   Poista
 2. Vai että perusvalkoinen. Ja minä kun olen kaikkialta lukenut, että se on kalsea ja kylmä ja suorastaan ruma. Kuvat kyllä kertovat ihan toista:):)

  Nyt taisivat meidän maalisävyneuvottelut alkaa alusta.

  Täällä myös tuhistaan ja kutistaan kevättä.

  t.Silja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja tuo vitivalkoisen ansiosta koti on ihanan valoisa - eikä ollenkaan kylmä! Mäkin olen kuullut useita kommentteja perusvalkoisen kylmyydestä, mutta en ole itse huomannut samaa. :)

   Poista
 3. Ihania kuvia ja oksia! Hei, maalitehtailijan tyttärenä voin sanoa, että perusvalkoinen rules ja ihan hömpänpömppäjuttuja nuo lukemanne jutut sen kalseudesta:)

  Ihanaa viikkistä sinullekin Satu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja amen, aivan samaa mieltä! Ja kun seinät ovat valkoiset, niin voi leikitellä sisustuksen väreillä - kaikki menee valkoisen kanssa! Toisten mielestä mielikuvitoksetonta, mutta mun mielestä ajatonta - näihin ei kyllästy.. ;D

   Kiitti Maria! Suunnitelmat muuttuivatkin, kun kuume alkoi nousta. Höh. Mutta saanpahan ainakin hyvällä omatunnolla vaan maata torkkupeiton alla ja vihdoinkin lukea teidän ihanien blogeja!

   Poista
 4. Mikä sattuma, mäkin kotiutin tänään lenkiltä muutaman oksan lehtikuusta :) Niisä tosin ei valitettavasti ole käpyjä, kuten sun oksissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitahan kuvaa niistä oksista! Me leikattiin pakon edessä iso oksa lehtikuusesta ja siinä sattui olemaan juuri noita kävyllisiä oksia - kovasti tykkään noista!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.