21. helmikuuta 2011

Lumoava sydänYstävänpäivän aamuna ruokapöydällä oli paketti. Kaunis laatikko, jonka ympärillä oli silkkinauha ja sisällä tämä. 
Korun on suunnitellut Carina Blomqvist Lumoavalle, kaunista suomalaista designia, käykääpä tutustumassa Lumoavan kotisivuihin! Minä löysin vaikka mitä ostettavaa kotisivuilta - tuli taas kalliiksi ;)Sain minä jotain muutakin - Marielisa muisti minua tällaisella tunnustuksella, lämmin kiitos sinulle tästä! Näistä tunnustuksista saa ihanasti virtaa blogin kirjoittamiseen, joku oikeasti tykkää näistä minun höpötyksistäni ;)

"The Gorgeous Blogger -palkinto on suunnattu 
kaikille upeille bloggaajille.

Jokainen vastaa viiteen blogiinsa liittyvään kysymykseen
ja jakaa tämän palkinnon eteenpäin niille,
jotka mielestään sen ansaitsevat."


* Milloin aloitit blogisi?
 Aloitin blogini kirjoittamisen toukokuussa 2010.


* Mistä kirjoitat blogissasi, mitä kaikkea se käsittelee?
Kirjoitan rintamiestaloni remontoinnista, neulomisesta ja käsitöistä yleensä, meidän pesueen (minä ja hurmuriherrat) arjesta - kaikesta mahdollisesta, mitä me täällä puuhaillaan ja ihmetellään.


* Mikä seikka tekee blogistasi erityisen verrattuna muihin?
Niin kuin jokainen blogi, tämäkin kertoo elämästä ja arjesta minun silmieni kautta nähtynä. Jokainen blogi on siinä suhteessa erityinen ja mielenkiintoinen muihin blogeihin verrattuna.


* Mikä sai sinut aloittamaan blogin kirjoittamisen?
Olin pitkään lukenut pikkusiskoni blogia ja hän sai minut innostumaan oman blogin kirjoittamisesta. Olin jo pitkään haaveillut omasta talosta ja blogin alkuaikoina tämä oli haaveilufoorumini ;)


* Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?
Haaveilen paremmasta kamerasta, jotta tuo kuvien laatu hieman paranisi. Muuten jatkan tällä samalla linjalla, tämä on minun näköiseni blogi.
 
 
 
Tämä tunnustus kuuluu kaikille lukemilleni blogeille, ne ovat kaikki mielenkiintoisia ja upeita blogeja! Niistä saan uusia ideoita, hymyn huulille, voimaa ja virtaa arkeen. 
 
 
 
Nyt täällä jatketaan lomailua, ensimmäistä kertaa vietän kotosalla lomaa ulkoillen ja lueskellen (lue: Säästetään ensi kesän remontteja varten matkarahat..). Ja tietenkin auringosta nautiskellen - ihana lupaus keväästä!
 
 
 

4 kommenttia:

 1. Uskomattoman kauniita koruja. Kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 2. Ihana lahja! Ja niin sopiva ystävänpäivään :)

  VastaaPoista
 3. Eikö olekin Outi? Mullekin tuli tarvetta jos mihin ;)

  Kiitti sisko, sydän sopii joka päivään!

  VastaaPoista
 4. Minä sain ensimmäiseltä (vielä yhessä) poikaystävältä 1v seurustelun kunniaksi samanlaisen :)

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.