21. marraskuuta 2014

Vähällä käytöllä

Meidän makuuhuone on ollut aina aika vähällä käytöllä päivisin. Joskus harvoin olen käynyt siellä ompelemassa tai pojan kanssa lukemassa sängyllä. Viereisessä pojan huoneessa olemme alkaneet tänä syksynä viettämään enemmän aikaa leikkien ja puuhastellen ja siinä samalla olen innostunut laittamaan meidänkin makuuhuonettamme hieman viihtyisämmäksi. Tämä entinen mäntypaneelitaivas miellyttää edelleen valkoisena silmää todella paljon.


Olohuoneen takan reunukselta häädön saaneet Kivi-tuikut päätyivät makuuhuoneen lipaston päälle. Lipaston päällä on myös monista meille tärkeistä hetkistä valokuvia, niitä on ihana pysähtyä katselemaan ja muistelemaan yhteisiä hetkiä. Tuikkukippo on täynnä vaniljantuoksuisia tuikkuja, mun ehdottomia lemppareita ovat Ikean vaniljatuikut.Ikeasta lähti kesällä matkaan edullinen ja yksinkertaisen kaunis vaatetanko. Pitkään mulla oli vaappuva ja kiikkuva ja välillä jopa maahan räsähtävä muutaman euron vaatetanko, joka oli ulkonäöltäänkin aivan kamala. Aika monta kertaa ehdin keräillä vaatteita lattialta, mutta tyydyin käytettynä ostettuun versiooni, kun en vaan löytänyt mistään uutta edullista ja kaunista. Kunnes kävimme jotain ihan muuta Ikeasta etsimässä ja tämä tanko pysäytti.Edelleen makuuhuone kaipaa jotain, ehkäpä jotain väripilkkua? Valkoinen makuuhuone tulee olemaan jatkossakin pääväriltään, sillä aamuisin ja varsinkin kesäaamuisin makuuhuone oikein kylpee valossa. Mun vaatteetkaan ei toimi väripilkkuna, aika mustavalkoista settiä näyttää olevan vaatetangolla.. 

Ihanaa, huomenna aamulla saa toivottavasti nukkua kello kuutta pidempään. Voisikohan sitä tehdä tilauksen aamukahveille sänkyyn? 

Rentouttavaa viikonloppua meille kaikille!


5 kommenttia:

 1. Höpö höpö, aikainen lintu madon nappaa! Sitä paitsi mä olen kympiltä oven rivassa kiinni, lenkkarit vie väkisin ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, ei nukuttu kuutta pidempään. Herättiin vasta puoli kuudelta.. ;) Kympiltä odottelen!

   Poista
 2. Viimekäynnistä ainakin sänky samassa huoneessa mutta erikohdassa (häkkisänky oli silloin vieres). TV:Anna-Liisa

  VastaaPoista
 3. Pieniä muutoksia on tapahtunut, mutta huone on yhä meidän aikuisten. Ei kuitenkaan enää kauan, josko ensi kesään mennessä pikkumies saisi isomman huoneen leikeilleen. Viime vierailusta on kyllä pitkä aika, jos pinnasänky oli silloin vielä meidän huoneessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan siitä aikaa kun Artun kanssa käytii.... tv. Anna-Liisa

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.