5. marraskuuta 2014

Aikamatka menneeseen

Jäin tuota mustan määrää kotonamme pohtimaan yhden lukijan kommentin luettuani ja lähdin katselemaan vanhoja kuvia muutaman vuoden takaa. Silloin kun meillä oikeasti oli paljon mustaa. Ja löytyihän niitä kuvia. Tuo tumma värimaailma oli kyllä mun mieleen suuresti, mutta tämän hetken vaaleampi ilme kotona kyllä miellyttää silmää enemmän. Tuohon suht mustaan sisustukseen tuli jo aika ähky ja mustaa näkyi muutaman vuoden ajan vain vähäisinä pilkkuina kotona. Kuvassa nakottaa vielä meidän syksyllä tähtien taa leikkimään lähtenyt Leevi-kissammekin. Ikävä! 

Olohuone tänään, onhan tuossa eroa. Hieman pesämäisempi fiilis tässä tämän päivän lookissa.


Musta sohva, mustat matot, musta säkkituoli - ehkä olikin syytä vaihtaa kodin pääväriä. Aika mustalta tuo muutaman vuoden takainen koti näyttää.. Paljon on kuitenkin vielä vanhaa tuttua tämän päivän kodissa, esimerkiksi tuohon Keep calm -posteriin en varmaan ihan äkkiä kyllästy. 
Kuvia katsellessa on tässä hieman havaittavissa eroa entiseen. Jotenkin tuo entinen on mun silmään ollut hieman riisutumpi, meillä on tainnut hiljalleen tavaran määrä lähteä nousuun.. 

Ihana aikamatka menneeseen, muuta en suuresti noista tunnelmista kaipaa, mutta kisua tekisi mieli pitää sylissä ja rutistaa.


4 kommenttia:

 1. No nyt kun sanoit, niin olipa tuo teidän vanha sohva melkoinen musta aukko. Mä tykkään kyllä tuosta teidän uudesta ilmeestä ihan hirveästi, tummat verhot tuo kauniisti ryhtiä ja vaikka paljon onkin mustaa, niin yleisilme on kuitenkin kovin vaalea. Jotenkin paljon kodikkaampi fiilis, kyllä se pikku rimppuramppu vaan tekee kodin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Varsinainen musta aukko. ☺️ paljon kodikkaammaksi on olohuone viime vuosina hiljalleen muuttunut, pehmeämmillä väreillä on varmasti oma vaikutuksensa. Ja sun stailauksella. 😊

   Poista
 2. Kivan näköistä on kyllä... :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kovasti tykkäämme itsekin. Ja tykkäsimme kyllä entisestäkin. :)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.