27. kesäkuuta 2014

Ihan ite tein

Osallistuin Marttojen järjestämälle betonikurssille toukokuun lopussa ja innostuin tekemään muutaman tuikkukipon ja kattilanalusen. 
Näistä tuli vähän rouheampia kuin oli alkujaan ajatus, mutta ihan kivoja nuo ovat ensimmäisiksi tekeleiksi. Olin laiska siivilöimään betonijauhosta kiviä pois, ensi kerralla voisin kokeilla siivilöintiä joihinkin töihin. Tätä on siis kokeiltava toistekin!

Kokeilulistalla ovat raparperinlehden avulla tehtävät laatat pihaan ja korkeammat tuikkukipot Pringles-paketin avulla. Betoniset raparperinlehdet sopisivat loistavasti tuonne perennapenkin taakse noiden neliön mallisten tilalle. Tänä kesänä ei enää onnistu, sillä kaikki raparperit on jo paremmissa suissa, mutta ensi keväänä sitten.


Vaikka nuo betonihärpäkkeet eivät kaupassa kauheita maksakaan, niin oli kyllä niin hauskaa puuhaa, että kokeiltava on uudestaan. Nyt vaan kaikki mahdolliset jogurttikipot säilöön ja chipsejä ostamaan! :)

Mut nyt tää mamma käy pakkaamaan, edessä on tyttöjen reissu Himokselle ja Iskelmäfestareille, jihuu! Kaija Koota ja Mattia ja Teppoa tiedossa, toinen jihuu!

Mukavaa viikonloppua sulle!
8 kommenttia:

 1. Meiltä saa rapsunlehtiä, löytyy vielä vaikka kuinka paljon :)
  Hauskaa festarointia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai löytyy? Pitäisköhän pistää sitten työpaja pystyyn.. :) Oli kyllä kivat festaroinnit!

   Poista
 2. Kivan näköisiä tuikkukippoja! Me kokeilimme muutama viikko sitte noihin pringless-purkkeihin tekemistä. Tuli kyllä ihan kivoja ;) Käyhän kurkkaamassa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyykin tulla kurkkaamaan sun luomukset, jos vaikka innostuisi itsekin tekemään!

   Poista
 3. Tosi kivan näköisiä nuo ovat rouheampinakin..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän ne ovat, tykästyn koko ajan enemmän niihin.

   Poista
 4. Kivan näköisiä noista tuli! Mulla on ollut viime kesästä saakka odottamassa betonisäkki ja jukurttipurkkejakin vinopino, kunhan saisi vain aikaiseksi.... ehkä miehen kesälomalla sitten ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sitten laitat betonityöpajan pystyyn, on tosi kivaa puuhaa!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.