12. syyskuuta 2011

Puikkojen kilinää


Päiväretki Helsinkiin ja piipahdus lempilankakauppaani Menitaan = langat ja ohjeet ihanaan uuteen ponchoon! Äidin kanssa naurettiin jo matkalla kauppaan, että taitaa taas kalliiksi tulla ja saihan sinne muutaman euron kulumaan..


Palvelu on ystävällistä ja asiantuntevaa, ja se lankavalikoima, huoh! Tällä kertaa mukaan lähti 100 % villaa, lämmintä syksyyn ja talveen.Tällaista kuviota olen harjoitellut, tuo salmiakkikuvio oli minulle aivan uusi tuttavuus. Suhteellisen helppo - sitten kun sen tajuaa ;)

Muutenkin on ajatukset täynnä kaikkia mahdollisia neulontaideoita, olen osallistumassa siskon järjestämiin joulumyyjäisiin joulukuun alussa ja kova suunnittelu ja toteutus pitäisi aloittaa piakkoin. Tosi jännittävää, en ole koskaan ollut mukana missään myyjäisissä! Tiedossa kaikenlaista sisustustavaraa eli kaikkea kivaa kotiin. 


Nyt takaisin puikkoihin, ulkona on jo niin syksyinen ilma, että poncho pitäisi saada pian päälle lämmittämään! Nuo takit kun eivät enää oikein kiinni mahdu ;)

5 kommenttia:

 1. Täällä piipahtamassa pitkästä aikaa - olla taito kutoa tai virkata :) Kaunis tulee kuviosta, enpä taitaisi osata. Vai pitäisikö vaan rohkeasti ottaa puikot esiin ja alkaa hommiin? Huomasin jostain kuvasta, että vatsan seutu on kauniisti pyöristynyt, onnea :) Ja kaikkea hyvää. Siskosi myyjäiset taitavat olla sellainen tapahtuma, että olisi pakko päästä. Voi hyvin!

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö, mä sanon, että rohkeasti puikot käteen! Niin minäkin aloitin kolme vuotta sitten. Kun ohjeessa tuli joku outo juttu (ja alussa niitä oli melkein joka rivillä) kysyin ystävältä tai äidiltä neuvoa. :) Joudun kysymään vieläkin...

  Kiitos, pyöristyy täällä hiljalleen lisää.

  Ja toivottavasti pääset tulemaan myyjäisiin, jos ei muuta löydy, niin toivottavasti vähän joulumieltä!

  VastaaPoista
 3. Hei.

  Ihana blogi sinulla. Löysin sen vasta pari viikkoa sitten. Mahtaisiko sinulla olla ohjetta pochoon?

  VastaaPoista
 4. Kiitos ja tervetuloa!

  Ponchon ohje löytyy Suuri Käsityö -lehdestä, numero 9, on vielä edullisemmalla hinnalla tässä kuussa. Kohta sielläkin siis puikot kilisee ;)

  VastaaPoista
 5. Kiitos. Lehti löytyykin jo hyllystäni. Ja itseasiassa näköjään juuri tuota ohjetta jo aiemmin ihastelinkin, mutta en osannut yhdistää. Eli tiedänpä, mitä ostan huomenna palkkapäivänä. :)

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.