28. syyskuuta 2011

Tärkeintä on ryhtyä toimeen"Alkuun pääsee, jos vain uskaltaa tarttua lankaan ja pyöräyttää sen sormen ympäri. Tärkeintä on ryhtyä toimeen. Niin on elämässäkin. Jokainen aloitus on tietysti omanlaisensa. Silmukoita voi luoda tuhannella eri tavalla, ja tavan voi määrätä taito, suunnitelma tai kokemuksen tuoma vakaumus. Menetelmästä riippumatta yksi asia on ja pysyy: joko sinä uskallat tai sitten et."Ote Kate Jacobsin kirjasta Pieni lankakauppa. Ihanan lämmin kertomus naisista, ystävyydestä, perheestä ja neulomisesta. Jatkoakin kirjalle on jo kirjoitettu, tänä kesänä ilmestyi kolmas osa.
Tämän kirjan uudelleen lukemiseen innoittivat tietenkin nämä omat neulomiset, tässä viimeisin valmistunut pari. Täällä meillä näitä saa olla joka nurkassa :)
Nyt takaisin puikkojen pariin, toinen pari on valmistumaisillaan ;)Myös blogin uuden ilmeen suhteen ryhdyin toimeen ja tästähän tuli aika kiva. Valoisa ja moderni, pidän kovasti!7 kommenttia:

 1. Pitäisi kaivella tuolta muistin syövereistä peruskoulun opit ja alkaa tehdä omannäköisiä villasukkia, tällä vanhassa rintamiestalossa niitä tarvitaan paljon :) Nuo sinun tekemäsi ovat ihanat! :)

  VastaaPoista
 2. Olen lukenut tuon kirjan mutta en jatko-osia. Sukkia pitäisi opetella kutomaan...

  VastaaPoista
 3. Kiitos Villa Harmonia, puikot vaan kilisemään!

  Mari, mä olen lukenut sen kakkososan ja ykkösosaa vasta aloittelin. Tsemppiä sukkien kutomiseen!

  Täällä sukkia valmistuu niin paljon, että omaan käyttöön tulee vain pieni osa. Loput menevät myyntiin joulumarkkinoille ;)

  VastaaPoista
 4. Kiitti kirjavinkistä =)

  Olen blogisi uusi lukija, juuri aamulla taisin lukijaksi kirjautua. Nyt ihan säikähdin tätä uutta ilmettä =). En vielä ainakaan taida ihan hallita tätä. Jos klikkaan johonkin vanhaan postaukseen, näen tekstin mutten kuvia... Jatkan harjoittelemista.

  Toisekseen en pääse kommentoimaan omalla tunnuksella, oliskohan tämä kommenttiosio upotettu tekstiin. Kommentointi onnistuu vain, jos kommentointi on ponnahdusikkunana tai omana ikkunana.

  Kiva blogi kuitenkin =)

  -Tuija-

  VastaaPoista
 5. Tervetuloa Tuija lämpimästi! Minäkin vielä harjoittelen tämän käyttöä, paljon on uutta opittavaa - tuollaisiin ongelmiin en ole vielä törmännyt.

  Höh, onpa harmillista! Kysynpä viisaammilta huomenna (eli siskolta), jos löytyisi vastaus. Mulla on edelleen ponnahdusikkuna-asetus voimassa, mutta ei taida olla mahdollinen tässä mallissa..

  Jatketaan harjoittelua ;)

  VastaaPoista
 6. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.