10. helmikuuta 2014

Taaperon huoneen uusi ilme

Pinnasänky sai lähteä ison pojan sängyn tieltä ja samalla koko huone uudistui. Sängyksi halusin ehdottomasti Unipuun jatkettavan sängyn, mutta ne alkoivat olla joka paikasta loppuunmyytyjä. Löysimme onneksi käytetyn edullisesti nettikirpparilta. Aarnion Pony-kankaasta olin jo aikaisemmin ommellut säilytystilan eteen verhon vitivalkoisen verhon kaveriksi, aivan nappivalinta tuo kangas pojan huoneeseen. Ja kaikki meidän säilytyksessä olevat tavarat ja vaatteet ovat vihdoinkin piilossa katseilta liikuteltavien verhojen takana.


Virkattu matto saa väistyä uuden maton tieltä heti, kun sellainen sopivan hintainen löydetään. Muuttunut tila vaatii hieman erityylisen maton. To do -listalla sänkyyn on vielä ystävällä bongatut pitkät, pyöreät ja kapeat tyynyt sängyn molempiin reunoihin, nyt suojana toimivat tavalliset tyynyt ja pehmolelut. Myös päiväpeitto on ostoslistalla, ei to do -listalla.

Ikean keikalta lähti mukaan edullinen piirustuspöytä tuoleineen, yhteensä 19,90 euroa. Maalia vaatinee, sillä jo nyt nuo puuosat ovat saaneet osumaa innokkaan piirtelijän värikynistä. Koska huone on aika vaaleansävyinen, suunnittelin mustaa tai harmaata valkoisen pariksi, myös laatikoston maalaan samalla värillä. 

Hämähäkki.Nyt pitäisi vielä löytää Pony-kankaan harmaan sävyistä kangasta kappaan ja huone alkaakin olla taaperolle päivitetty. Poikakin on alkanut viime aikoina viihtyä omassa huoneessaan enemmän, ikioma pöytä on kova juttu innokkaalle piirtelijälle.

6 kommenttia:

 1. Kivalta näyttää!
  mikä luukku tuolla katossa onkaan? :D
  Hauskasti tuo katto laskeutuu tohon verhon luo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin minustakin! Tuosta luukusta pääsee välikatolle (kai) kurkistamaan. Mä pidän kovasti tuosta meidän yläkerran katosta, molemmissa huoneissa!

   Poista
 2. Tuo Pony-kangas on kyllä hieno. Nyt alkoi itselläkin mieli tehdä pojan huoneeseen tuollaiset verhot vaikka =) Täytyy vaan katsoa saako täältä meidän kaupungista ko. kangasta jota kyllä suuresti epäilen mutta onneksi on netti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä livenäkin tosi jees. Mä olen miettinyt, että mahtaisikohan jostain löytyä samanväristä, mutta pienemmillä ponyilla. Ei ainakaan ole täkäläisissä kaupoissa ollut. Ehkä mäkin lähden nettikaupoissa pyörähtämään!

   Poista
 3. Oi ponit!
  Teillä on kaunista ja raikasta ja ihanan selkeää!
  Ja piirtely on hieno juttu...terkut vaan sinne teidän pojalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Raikkautta tuohon huoneeseen juuri haettiin - ja saatiinkin. Piirtely on kyllä kivaa, itsekin päässyt "taiteilemaan" vaikka mitä kaverina, yleensä poika pyytää, että "Äiti piillä kukka". <3

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.