15. lokakuuta 2012

Mökkeilyä

Vajaassa vuorokaudessa mökillä ystävien kanssa ehti ladata akkuja loistavasti - saunomista, hyvää ruokaa ja juomaa sekä kynttilöiden ja pihalyhtyjen tuomaa tunnelmaa. Huomasi kyllä, että ikä tekee tepposensa, koko porukka oli puoliunessa jo ennen kahta! Muisteltiin aikoja, jolloin samalla mökillä istuttiin aamuun asti terassilla.. Juu ei onnistu enää ;)

Mutta eipä olisi muutama vuosi sitten onnistunut aikainen sienimetsään ja kalaan lähtökään, hyviäkin puolia tällä aikaisemmin simahtamisella todistettavasti on. Tytöt saivat saaliikseen aivan mahdottomasti suppilovahveroita, kantarelleja ja herkkutatteja! Pojat taas saivat suht ison hauen, joka meillä syödään tänään päivälliseksi - tietenkin sienimuhennoksen kera!

Tämä ihana kiviasetelma löytyi mökin pihalta.

Kamera jäi tietenkin kotiin, mutta onneksi Lumia oli mukana, niin sain muutaman räpsyn sunnuntain metsäretkeltä.Kotiin päästyämme on kuivuri hurissut ja herkkutattisato alkaa olla valmista purkitettavaksi. Aion kokeilla emäntämme tekemää herkullista herkkutattirisottoa piakkoin.


Syksyisessä metsässä oli niin ihanaa tarpoa, että päätimme lähteä koko perheen voimin tällä viikolla laavuretkelle. Poika vaan Manducaan ja menoksi!

Onko muuten muut vielä tehneet "löytöjä" sienimetsästä? Käykäähän vaikka lähimetsässä, siellä on vielä vaikka kuinka paljon satoa korjattavana!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.