30. kesäkuuta 2011

Tyttöjen päiväretki Vääksyyn..


.. tuli taas kalliiksi. Kuukausi pari sitten Kanavan Kunkussa ihastelin näitä Riviera Maisonin pyykkikoreja ja päätin vielä hetken harkita - maksoivat kuitenkin mun mittapuun mukaan maltaita pyykkikoreiksi. Mutta kun mieskin antoi hyväksyntänsä, niin sellaiset tämä sitten tahtoi. Ja on ne kyllä makeet! Helpottaa myös pyykinlajittelua nuo kätevät muovitaskussa sijaitsevat kangaspalat. Valko-, kirjo- ja tummalle pyykille on kaikille omat lappusensa.

Kävimme myös toisessa pienessä sisustuskaupassa (nimeä en muista enää) ja sieltä löysin koruille tämän ripustushässäkän. Tämä oli huokea ostos ja erittäin hyödyllinen - vihdoinkin sain nuo korut pois työtasolta tilaa viemästä. Samalla innostuin noita koukkuja ostamaan enemmänkin ja kolme niistä löysi paikkansa työhuoneen kaappien ovista.


Nyt alkoi aurinko täälläkin vihdoin paistaa, nyt niiden kivien kimppuun! Taas.. 


Muistakaa aurinkovoiteet ;)

8 kommenttia:

 1. Ihan törkeen makeet!! Passaa just teitin huussiin :)

  VastaaPoista
 2. No on kyllä niin nätit pyyksät, että!! Koukut on myös kivat.

  Täällä on paistanut aamusta asti, huh hellettä.. Olen ollu sisällä vaan, silitin (!!) pari tuntia, nyt keitän (!!!) mehua ja juon teetä (!!!!)... ei nyt vissiin ihan hellepäivän juttuja tollaset.. =D

  VastaaPoista
 3. Ihanat koukut, just passelit koruille! (tai mille vaan... ;) ) Just tossa juttelin yhden ihmisen kanssa asioista, joita ei voi koskaan olla liikaa (lasipurkkeja, kukkaruukkuja, kenkiä, laukkuja...jne) mutta koukut unohtui matkasta. Niitä!

  Luin muutenkin monta postausta taaksepäin ja täytyy olla samaa mieltä siitä että lupiini ON kaunis. (tosin nyt kun kukinta alkaa olla ohi niin ei se enää niin superkaunis ole ;) )

  VastaaPoista
 4. Oi, ihanat pyykkikorit! Hieno ostos :)

  VastaaPoista
 5. Mullekki noi pyykkikorit!!Makeet on!!:)

  VastaaPoista
 6. Hej Tassar in hos dej .. Lägger mej som följare på din fina blogg ... En tiedä pitäisikö kirjoittaa suomeksi..
  Kraam
  Sanne

  VastaaPoista
 7. Kiitos tytöt, kannatti minustakin nuo kotiuttaa! Mukavasti saikin koko päivän kulumaan, kun piti mallailla kaikki uuteen uskoon kylppärissä ;)

  Tackar, Sanne! Och hjärtligt välkommen - nu händer det igen nånting här, efter en låååååång paus! Kommer snart på besök hos dig ;)

  VastaaPoista
 8. En ole ikinä nähnyt noin upeita pyykkikoreja. Todella ihanat ovat.
  Kivalle näyttää myös koukut koruineen. Ihania ostoksia olet tehnyt.

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.