27. kesäkuuta 2011

Käyn ahon laitaa..


.. minä ilman paitaa.. Ei ihan, mutta melkein. Ihanan rentoutunut olo rauhallisen juhannuksen jälkeen. Napa killillään hyvää ruokaa, hymy huulilla ja mieli iloisena ystävien seuran ansiosta. Lämmin kiitos isännille ja emännille tänä juhannuksena, me tullaan mielellään uudelleen ja pian ;)
Eilinen nautiskeltiin oman kylänraitin rauhasta ja käytiin poimimassa kukkia työhuoneen koristukseksi. Kirpparilta löysin muutamalla eurolla tämän söpön kastelukannun, jota en enää raaskinut pitää ulkona vaan tahdoin sen sisälle kaunistukseksi. Ja sanoo muut mitä sanoo, mutta on nuo lupiinit kauniita! Eilenkin istuin pitkät pätkät tässä sohvan kulmalla ja ihastelin tuota tienposkesta poimittua kimppua.

Haettiin myös läheiseltä soramontulta kiviä, reilusti nyrkkiä suurempia, sillä tämä tahtoo nyt luonnonkivireunuksen kukkapenkilleen. Sen pariin tästä olisikin suunnattava, kunhan ensin vähäsen käy kurkkimassa lempiblogeja.Aurinkoa päivääsi!3 kommenttia:

 1. Lupiinit on todellakin kauniita! Ihanaa, kun on tienposket niitä täynnä.

  Ja kiva nähdä vilautuksia kodistasi taas.. *lautalattioita alakertaan ootellessa..*

  VastaaPoista
 2. Lupiinit o n ihania, harmi kun mulla ei ole nyt kulkeissa sattunut kohdalle -no, siirtolapuutarhalta on saanut muita kukkia koristukseksi ☺

  Sulla on ihanan rauhallinen tunnelma kuvissa!

  VastaaPoista
 3. Hivelee siis lupiinit muidenkin silmiä ;) Meillä niitä on pilvin pimein tienvarret täynnä, oli jopa vaikeuksia valita värejä!

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.