9. huhtikuuta 2011

Vihreää


Lumi on vihdoinkin alkanut sulaa ja joelta kuuluu iloista lorinaa. 


Olenkin ihmetellyt tuota pihaani suuren riemun vallassa. Ai, tuolla oli tuollaista. Ai, mulla olikin näin monta marjapensasta. Ai, mulla on narsisseja. Mä en saa tarpeekseni tuosta pihan ihmettelystä - tennarit märkänä olen hangessa hyppinyt ;)


 

Innostuin myös laittamaan yrttejä kasvamaan pikkuruiseen kasvihuoneeseen lasikuistille, Plantagenista sai suhteellisen huokeaan hintaan purkit, siemenet ja mullan. Mutta mä sit menin unohtamaan, että mitä noissa purkeissa kasvaa.. Yksi oli basilikaa, yksi kai timjamia, mutta tuosta kolmannesta ei ole mitään hajua.. No, ei se kasvakaan, joten mitä sitä murehtimaan! Sormet syyhyää jo muutenkin multaan, mitäköhän sitä laittaisi kesää varten jo kasvamaan?

 Ilokseni huomasin myös, että uusia lukijoita on tullut mukaan menoon. Tervetuloa lämpimästi!8 kommenttia:

 1. Kesät riemut edessä ja kauniita kesänodotuskuvia!

  VastaaPoista
 2. Eikö olekkin ihana olla jo pihalla ihmettelemässä!

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 3. Kevät on aina ihanaa aikaa kun maasta alkaa nousemaan kukat, pensaat ja muut kasvit esille. Sinulle on vielä muutenkin siellä pihallasi kaikkea uutta ja ihanaa kun on uusi koti.
  Minua jännittää onko myyrät ja kova talvi tehneet pahojaan. Toissa talvena myyrät söi kaikki tulppaanin sipulit. Mitenkähän tänä vuonna on käynyt:/

  VastaaPoista
 4. Voi että! Kevät on niin parasta aikaa. Ja se että ei muista mitä missäkin olikaan!

  VastaaPoista
 5. Kevät on todellakin parasta aikaa! Minä en muista tästä pihasta lähes mitään, sillä lumi satoi maahan kaksi viikkoa muuton jälkeen - pitkä talvi on vienyt unohduksiin kaiken ;) Ensimmäinen kevät ja kesä omalla pihalla on kyllä tosi jännittävää!

  VastaaPoista
 6. Kiva kuulla, että pihasta löytyy ihania yllätyksiä! Meille kävi niin, että edelliset omistajat jättivät kyllä kaikki hyödyttömät romunsa meille - mutta kaivoivat kukat ylös! Mutta eipä tuo sitten lopulta haitannut, kun joka tapauksessa olen kovasti pihaa myllännyt. =) Aurinkoista kevättä!

  VastaaPoista
 7. Onpa jo komeat viljelmät!

  Luonto jaksaa yllättää, joka vuosi! Hassua! :D

  VastaaPoista
 8. Elät siis jännittäviä aikoja pihan suhteen. Jokos olet vesimyllyn ojalle virittänyt? ;)
  Mikä ihanuus tuolta yrttipurkkien takaa pilkottaa, tuo valkoinen pitsinen?
  Tervetuloa kurkkaamaan aloittamaani blogia, löydät sinne nimeni alta. :)

  VastaaPoista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.