18. joulukuuta 2012

Joulukortit

Jokin energiapiikki iski levätyn viikonlopun ansiosta ja päätin sittenkin askarrella itse joulukortit. Mutta koska olen askartelun suhteen täysin ideaton, lainasin Marian ideaa  Siirappia ja hunajaa-blogista. Kiitos kaunis siis Marialle inspiraatiosta! 


Nämä ovat ihkaensimmäiset itse räpelletyt joulukortit, aikaisempina vuosina olen joko ostanut valmiita tai teettänyt jonkun kauniin valokuvan kortiksi. Näistä tuli sievemmät kuin etukäteen uskoinkaan - taidanpa ensi vuonnakin näperrellä itse joulutervehdykset.

Lasillinen punaista maistui askartelijalle :)

Nyt vielä muutama ilta kovaa puurtamista kokeiden ja arvosanojen parissa ja sitten koittaa lomalomalomaaa ;) Viikonloppuna on tiedossa paketointia, joululimpun ja -makeisten tekoa sekä ihan pelkkää oleiluakin. 

Loppuun sananen tieliikenteestä. Päivittäin ajan noin 100 km edestakaisin maantietä töihin ja joka päivä näkee useita toisen auton puskurissa kiinni ajavia autoilijoita - siis näillä liukkailla! Pidetäänhän huolta omasta ja muiden turvallisuudesta kiinni ja muistetaan ne turvavälit. 

Puuhakasta työviikkoa!

2 kommenttia:

 1. Kyllä vain kauniita kortteja teit...kannattaa jatkaa hyvin alkanutta perinnettä tulevina jouluina :D
  Kuulun myös suht pikänmatkan työmatkaajiin ja olen täysin samaa mieltä, että aikamoinen turvallisuusriski on tämä toisen puskurissa ajeliminen. Sitä kun on niin kiirre...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Siili! Jotenkin innostuin kovasti tuosta askartelusta, oli hauskaa puuhaa! Ai sinäkin ajat pitkää työmatkaa, meitä taitaa olla aika paljon. Turvallisuusriski se nimenomaan on! Mä lähden sen verran ajoissa aina matkaan, ettei tule kiire. Ja yleensä ei ole kiire mihinkään ;)

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.