2. heinäkuuta 2015

Kiikkustuoli

Lähdimme maanantaina etsimään kierrätyskeskus Patinasta jakkaraa tai pinnatuolia mun yöpöydäksi. Löysin kauniin vanhan pinnatuolin muutamalla eurolla, alennusmyyntien aika oli kierrätyskeskuksessakin. Poikakin löysi itselleen mieluisan punaisen kiikkustuolin, pojan ensimmäinen ihkaoikea tuolirakkaus. Ja aivan ihana väripilkku olohuoneeseen!
Kiikkustuoli oli mielestäni hieman hinnakas, hinta ennen alea oli 25 euroa ja alenkin jälkeen maksettavaa jäi vajaat 20 euroa. Poika on kylläkin istua nakuttanut uudessa tuolissaan tosi paljon, joten olen tyytyväinen ostopäätökseen. Mielestäni hinnat muutenkin olivat kierrätyskeskuksessa korkeammat kuin aikaisemmin, moni tavara jäi kyllä minulta hyllyyn - uuden kun saa laittamalla muutaman euron lisää. Mutta kierrätys arvona on tärkeä, eikä kierrätyskeskuksen toiminta ilmaista ole.

Innostuin hieman myös rymsteeraamaan, sillä halusin lisää liikkuma/leikkitilaa olohuoneeseen. Rahi päätyi keskeltä lattiaa takan viereen lukupaikaksi, lisäilin vaan tyynyjä rahille selkänojiksi. Värittämään en ole vieläkään ehtinyt, mihin ihmeeseen nää lomapäivät hurahtaa.. Nyt me lomalaiset lähdetään Vääksyyn päivää viettämään, ihanan aurinkoisessa säässä vielä! Ehkä illalla ehtisi värittelemään. :) 

Aurinkoa sunkin päivään!

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Mäkin muistan. :) Mulla oli sellainen ihana turkoosi, jossa oli Mikki Hiiren kuva. Harmi, ettei se ole enää "hengissä".

   Poista
 2. Meil oli punainen, lähti aikoinaan sukulaiskierrokselle. Onko lie enää olemassa.
  Muistan teidän kiikun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ovat kyllä aarteita, onneksi meillä on nyt ihan ikioma käytettäväksi ja pojalle säilytettäväksi.

   Poista
 3. Ihana koti teillä ja niin ihana kiikku :)
  Itse kotiutin meille kirpparilta tytölle vanhan kiikun mintunvihreän värissä. En raaski maalata, ihana väripilkku muuten niin vaaleassa sisustuksessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis Aidafoun. Musta myös tuo kiikku on ihana väripilkku, kaikki muu meilläkin suht 'väritöntä'. :)

   Poista
 4. Ihana kiikkutuoli! Tuommosen kun löytäisi meillekin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No eikös ookin?! Näitä ei liiemmin ole ollut myynnissä. Nyt törmäsin toiseenkin samalla viikolla Vääksyssä. Olisikohan tori.fissä..

   Poista
 5. Hei! Olen ihan unohtanut lukea tätä blogiasi, onneksi löysin sen jälleen oman vanhan blogin kautta, jonka lukemislistalla tämä oli :) Hyvää kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta mahtavaa, että löysit takaisin! Blogi päivittyy nykyisin todella hitaasti, mutta ei ole vielä kuopattu. Instagram päivittyy useammin.

   Tulen käymään vierailulla sun uudessa blogissa, nopeasti ehdin silmäillä - kaikkea kaunista!

   Poista

Ilostun kommentistasi, laitathan sen hyvällä mielellä jakoon.