8. tammikuuta 2014

Löytö kaapin perältä

Tuntuu, ettei pariin viikkoon ole ehditty kotona käydä kuin kääntymässä.. Joululoman vietimme Dubain lämmössä, nautimme auringosta, merestä ja ennen kaikkea siitä, että saimme olla ihan kolmelleen viikon. Ei mihinkään kiire, hyvää etnistä ruokaa ja shoppailua - aikatauluton loma tuli todellakin tarpeeseen syksyn jälkeen. 

Nyt olemme ehtineet olla kotona muutaman päivän, lähinnä siivonneet ja pesseet pyykkiä. Puhdasta kotia kävin katselemaan pitkästä aikaa sisustusmielessä ja valkoiset verhot näyttivät jotenkin pliisuilta - kaipasin olkkariin vähän talvisempaa ja hämyisempää tunnelmaa. Monissa blogeissa haikaillaan jo kovasti kevään perään, mä vielä toiveikkaasti odottelen sitä talvea ja lunta. 

Haagan ajoilta mulla oli tallessa Vallilan tummanharmaat verhot, joita mallailin olohuoneeseen. En vielä lähtenyt lyhentämään (iski kai jonkinasteinen laiskuus..), mutta ei ne tuollaisina ylipitkinäkään yhtään hassummilta näytä. Katsellaan nyt tovi, jäävätkö paikoilleen vai pääsenkö verho-ostoksille.. Toisaalta, kukkaro on loman jäljiltä niin tyhjää täynnä, että nämä taitavat saada kelvata.



Ehkä kesämmällä laitan taas nuo alapuolella olevan kuvan valkoiset verhot takaisin, nyt on hieman tummempien sävyjen vuoro.


Sen verran taitaa kevättä olla täälläkin rinnassa, että jotain vihreää on kotiin saatava ja illaksi suunnittelinkin reissua Plantageniin. Emäntä täällä on ollut laiska kukkien kastelija ja se näkyy puolikuolleina raahkoina ympäri kotia.