11. huhtikuuta 2011

Pallogrilli!


Vuosia olen haaveillut ikiomasta pallogrillistä. En mistään kaasugrillistä ja sen hienoista napeista vaan tuollaisesta lapsuuden kesiltä tutusta pallosta. 





Ja nyt mulla on sellainen, jihuu! On se hieno. Varsinkin kun sen vihdoin sai kasattua - siskon mies tuli luojan kiitos apuun.. Kuinka niissä ei voi olla mitään selkokielistä ohjetta mukana? Yritä siinä sitten kuvasta arvailla, mihin tämäkin pikkumutteri kuuluu..




Mutta tässä grillaamisessa on vielä hieman harjoiteltavaa.. Kova treeni siis edessä ;) Mutta mieluisa, namskis!




Ilta vierähti rauhaisasti joenvarressa, ilta-aurinkoa, veden liplatusta, sorsia ja jäälauttoja ihmetellessä.



9. huhtikuuta 2011

Vihreää


Lumi on vihdoinkin alkanut sulaa ja joelta kuuluu iloista lorinaa. 


Olenkin ihmetellyt tuota pihaani suuren riemun vallassa. Ai, tuolla oli tuollaista. Ai, mulla olikin näin monta marjapensasta. Ai, mulla on narsisseja. Mä en saa tarpeekseni tuosta pihan ihmettelystä - tennarit märkänä olen hangessa hyppinyt ;)


 

Innostuin myös laittamaan yrttejä kasvamaan pikkuruiseen kasvihuoneeseen lasikuistille, Plantagenista sai suhteellisen huokeaan hintaan purkit, siemenet ja mullan. Mutta mä sit menin unohtamaan, että mitä noissa purkeissa kasvaa.. Yksi oli basilikaa, yksi kai timjamia, mutta tuosta kolmannesta ei ole mitään hajua.. No, ei se kasvakaan, joten mitä sitä murehtimaan!



 Sormet syyhyää jo muutenkin multaan, mitäköhän sitä laittaisi kesää varten jo kasvamaan?

 Ilokseni huomasin myös, että uusia lukijoita on tullut mukaan menoon. Tervetuloa lämpimästi!